temp

Elfsborg - FFK 2-1

Tap i Sverige

Abgar Barsom tegnet seg på scoringslisten i fredagens treningskamp mot Elfsborg. Men det svenske mesterlaget fra 2006 ble likevel for sterke og vant til slutt kampen med 2-1.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 14. March 2008 - 18:30
Det var den tidligere Southampton-profilen og svenske landslagsspilleren, Anders Svensson, som headet Borås-laget i ledelsen allerede etter et kvarter.

FFK våknet først et stykke ut i omgangen, men utligningen kom ikke før sju minutter inn i 2. omgang. Da headet Abgar Barsom ballen i mål etter et presist slått frispark fra silkefoten til Fernando Pereira Wallace.

Et kvarter senere blir imidlertid Anders Svensson matchvinner når han setter inn 2-1.