Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei Folkens

Takk for en fantastisk vårsesong. Det meste gikk på skinner, men vi hadde et par avsporinger (Alta hjemme, Skeid borte). Til tross for disse turene ut i periferien nådde vi delmålet vårt om å være med i toppen nå ved starten av høstsesongen.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 11. August 2003 - 01:26
Jeg vil benytte anledningen til å takke alle medlemmene av prestasjonsgruppen vår for deres bidrag. Av spillerne vil jeg trekke frem Markus som på imponerende vis har fortsatt å skåre med nesten samme hyppighet som i fjor. Videre synes jeg at Steinar og Jørgen har overrasket positivt. I tillegg vil jeg være så ubeskjeden at jeg sier meg godt tilfreds med mine egne prestasjoner i vårsesongen. Men grunnen til at vi befinner oss der vi gjør på tabellen er at nesten alle har tatt mange steg videre i forhold til hvor hver enkelt var i fjor. Og i denne sammenheng tenker jeg på både spillere, trenere, støtteapparatet og publikum, som har bidratt med imponerende oppmøte og støtte både hjemme og borte.

Supportersiden har hatt tilsvarende positiv utvikling, og jeg er inne på siden så godt som daglig. Kampreferatene er meget gode, og jeg har sluttet å lese referatene i Fredrikstad Blad. Det er forøvrig beklagelig at byens ledende avis ikke har tatt steget videre med oss andre.

Det er konkurranse om plassene i førsteelleveren, og det blir ikke lettere å være en av de 11 på blokka til Eggen nå som Tore P. er tilbake. Tore er en utrolig viktig for laget, og det blir mindre ”brannslukking” og færre ”krisesituasjoner” med en spiller av hans kaliber og med hans rutine på plass i midtforsvaret. At det er konkurranse om plassene allerede bør ikke være en hvilepute for klubbledelsen. Jeg håper at klubben fortsetter jakten på spillere, for det er muligens nødvending med forsterkninger for å klare opprykk allerede i år. En forsterket spillerstall vil jo uansett komme godt med til neste år, være det seg i Tippeligaen, eller som et lag med opprykksmål og –krav hengende over seg.

Jeg vil runde av for denne gang med å si noe om mine kontraksforhandlinger, som har fått mye oppmerksomhet og mediedekning uten at jeg har fått anledning til å forklare situasjonen. Forhandlingene har dessverre tatt mer tid enn ønsket. Jeg var klar for forhandlinger i vinter, men klubben var ikke klar på dette tidspunktet. Da jeg endelig ble presentert et forslag, hadde saken allerede blitt blåst opp i media. Det er nok mange som tror at det hele dreier seg om penger, og det må jeg godta. Men de som kjenner meg bedre vet at fotball er noe jeg alltid har elsket, enten jeg spiller mot en kompis i stua eller om jeg spiller for seriegull med FFK. Jeg ønsker å utvikle meg som spiller, og det har jeg en flott mulighet til her i FFK under en utrolig god trener. Men for at laget og enkeltspillere, meg selv inkludert, skal fortsette utviklingen trenger vi forsterkninger, og det er ett av kravene jeg har stilt. Videre har jeg krevd treåarskontrakt, fordi det som skjedde i Start har lært meg hvor viktig kontinuitet er. En kontraktslengde som dette vil også tillate meg å bli en av de som kan bringe FFK tilbake som et av de aller beste lagene i landet, en posisjon som jeg mener er realistisk ut i fra forutsetningene i prestasjonsgruppen.

Penger har uansett ikke betydd mye for meg. Jeg er fornøyd så lenge jeg har til en iskald halvliter på brygga. Om vi klarer opprykk skal jeg til og med være villig til å la halvlitersglasset fylles med noe annet enn brus.

Takling i knehøyde fra meg,

Roger

Foto: www.fredrikstadfk.no

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3