FFK2 - Kjelsås 1-2 (0-0)

Ny sekspoengskamp, nytt tap.

FFK2 hadde mulighet til å få en liten luke til tabellnabo Kjelsås med seier i dagen andredivisjonskamp, men en tam forestilling endte dessverre med 2-1 tap. FFK2 falt med det ned til femteplass i andredivisjon avdeling 1.
Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 15. October 2007 - 20:17
Etter en kjedelig første omgang, hvor Kjelsås hadde den eneste reelle muligheten med et skudd i tverrligger, er det FFK2 som åpner best i andre omgang. Michael Trulsen vinner et frispark på hjørnet av Kjelsås sin sekstenmeter. Han slår den smart til en umarkert Multaharju som skyter på direkten. 1-0 til FFK2.

Etter målet fortsetter FFK2 å kjøre, med flott kantspill av Fabian Andersen og Michael Trulsen. Bare to minutter etter  FFKs ledermål smeller fyrer nevnte Trulsen av, men skuddet går dessverre i tverrligger.

Etter en 10 minutters periode med bra spill er det brått stopp. Kjelsås slår en corner inn i sekstenmeteren som FFK ikke får avklart. Ballen havner til en umarkert Kjelsåsspiller som enkelt kan sette inn utligningsmålet.

Med litt over et kvarter igjen setter Kjelsås inn vinnermålet. Kjelsås kommer fint frem på sin høyre side og slår inn til en umarkert Martin Hansen som header inn 2-1 til Kjelsås.

FFK taper med det en tam forestilling med få sjanser. En kamp hvor ingen av lagene fortjente poeng.

PS. Christian Berg blir byttet ut etter 77 minutter, med noe som kan se ut som en lyskeskade. Vi krysser fingrene for at han ikke har slått opp skaden som har holdt han ute hele sesongen.

Dagens FFK-mannskap: Andre Lindegaard, Thomas Jørgensen, Agim Shabani, Dardan Memethi, Miikka Multaharju, Fabian Andersen (Faton Hoti inn etter 69), Christian Berg (Jonas Asklien inn etter 77), Hans Erik Ramberg, Michael Trulsen, Andreas Tegström (Øyvind Hoås inn etter pause), Brian West.

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3