Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Følg FFK i Europa

Bli med til Stockholm!

Torsdag skal FFK spille en historisk kamp i Stockholm. Oppgjøret mot Hammarby er lagets første kamp i Europa på over 20 år. Dette er en begivenhet alle supportere absolutt bør få med seg, derfor er det skuffende å lese om det trege billettsalget. Vår oppfordring er derfor: Bli med til Stockholm!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 14. August 2007 - 12:44
Fra Aristokraten meldes det at kun to Plankehaugen-busser er fylt opp. Det er for dårlig. Og tirsdag var det kun solgt 135 kampbilletter. Hvor er engasjementet?

Dette blir tross alt årets begivenhet for alle som holder med FFK, med mindre vi skulle slå ut Hammarby og avansere til 1. runde...

Men for å gå videre så trenger guttene støtte fra tribunen. For mange vil sikkert jobb og skole stå i veien for en tur, men det meste lar seg løse om man virkelig ønsker det hardt nok. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter både til kamp og tur, så vi oppfordrer alle til å kaste seg på.

Siste frist for å kjøpe bussbillett med Plankehaugen er onsdag klokken 15 i Aristokraten. For medlemmer er prisen på hyggelige 500 kroner, mens ikke-medlemmer betaler 600 kroner. Hvis du enten ikke vil eller kan reise med Plankehaugen-buss, så er det også fullt mulig å kjøre bil selv til Stockholm. I tillegg går det både fly og tog fra Oslo.

Mulighetene er mange. Nå gjenstår det bare å benytte seg av dem!

Samlingssted for alle FFK-supportere i Stockholm blir Restaurang Clara som ligger i Jakobsgatan 22 sentralt plassert i Stockholm. Se kart her. Deretter går turen til Råsunda og møtet med Bajen...!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3