FFK 2 - Korsvoll 2-2 (1-1)

Kouadio med to mål for FFK 2

Serge Konan Kouadio scoret to ganger mot Korsvoll for FFK 2 i kveldens seriekamp i 2. divisjon på Stadion. Men det holdt bare til 2-2. Korsvoll utlignet to minutter på overtid.
Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 13. August 2007 - 20:56
Kampen startet på verst tenkelig måte. Allerede etter tre minutter får FFK et mål i mot. Korsvoll skyter fra kort hold, ballen blir blokkert, men returen går dessverre rett til en Korsvoll-spiller som alene mot Lasse Staw lett setter inn ledermålet til gjestene.

Bare to minutter senere har FFK en god mulighet til å utligne. De to ivorianerne Fofana og Kouadio samarbeider fint, men sistnevntes avslutning går dessverre rett til side for stolpen. Kouadio skulle likevel ende opp med scoring i dag.

Førsteomgangen er en omgang preget av lavt tempo og innsats. FFK har ballen mest, men skaper lite. Det blir veldig mye tverrsoverpasninger både i forsvarsfireren og på midtbanen. Det er til tider så lite bevegelse at trener Tom Freddy Aune må fortelle spillerne i hvilken ende av banen målet står.

Først etter 31 minutter får FFK sin neste store sjanse. Fofana legger ballen ut til Michael Trulsen som skyter knallhardt i tverrligger. Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før FFK skulle få sitt første mål for dagen.

Åtte minutter senere får Kouadio ballen på høyresiden, drar seg fint inn mot 16 meteren og avslutter sikkert i nærmeste hjørne. En flott enkeltmannsprestasjon av Kouadio.

FFK gjør en endring til pause. Ramberg går ut til fordel for Christian Berg. Andre omgang er omtrent som første. Lite bevegelse, lavt tempo og lav innsats. FFK har ballen mest men klarer ikke skape stort av sjanser. Michael Trulsen kommer til en grei mulighet etter 60 minutter, men triller ballen rett utenfor mål.

Etter 75 minutter blir Kouadio tomålsscorer. Michael Trulsen spiller på tvers av straffeområdet til Kouadio som fra fem meter setter ballen kontrollert i mål. Fortjent eller ikke, det så ut som FFK skulle klare tre poeng på en dårlig dag.

Det holdt likevel ikke helt inn. To minutter på overtid får Korsvoll en corner som dessverre resulterer i en fortjent utligning. Ingen av lagene fortjente tre poeng i dag.

PS:Kouadios to mål kan dere se på FFK-TV