Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Onsdag 2. juli 2007

PRESSEMELDING

Det ble onsdag kveld offentlig kjent at Fredriksstad Blad har kontaktet Gunnar Stavrum i TV 2 for en kommentar angående lovligheten av at et par-tre av ffksupporter.nets 2261 brukere har linket til omstridt innhold på eksterne nettsider. ffksupporter.nets redaksjon tar dette til etterretning, men har ytterligere kommentarer til saken, om så skulle være ønskelig.
Tekst av Øystein Holt, faksimile: f-b.no
Lagt ut: 04. July 2007 - 22:56
Ukentlig ser vi Fredriksstad Blad, samt riksdekkende aviser som Verdens Gang og Dagbladet, linke til diverse videoinnslag på youtube.com. Innslagene inneholder ofte opphavsbeskyttet materiale, men avisene unnskylder seg med påskriften "X er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider". Dermed ser alt ut til å være greit, selv om det er mulig å laste ned innslagene med minimal teknisk innsikt.

Vi forstår at TV 2 ønsker å beskytte sine rettigheter. Selv om vi stiller oss noe tvilende til hvilken ulovlig handling som har blitt foretatt gjennom denne linkingen, er ikke dette en sak vi ønsker å fronte. ffksupporter.net er og forblir et nettsted for tilhengere av Fredrikstad Fotballklubb. Utbredt piratvirksomhet vil aldri forekomme.

Dessverre har vi ingen advokat å henvise til for eventuelle kommentarer knyttet til denne saken. Dermed blir det heller ingen ferietur på undertegnende i morgen, da han ønsker å være tilgjengelig for kommentar per telefon 95 40 50 60.

Vi ser frem til en dialog med Gunnar Stavrum i TV 2.


Øystein Holt
Ansvarlig redaktør, ffksupporter.net

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3