Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK - Nybergsund 1-2 (0-1)

Over og ut for Shabani & co.

Hvor er innsatsen? Hvor er kampgløden? Hvor er viljen? Hvor er tempoet? Hvor er vinnermentaliteten? Det var i hvert fall ikke til stede på Fredrikstad Stadion. I så fall må det ha vært hos 2. divisjonslaget Nybergsund. FFK er ute av cupen før den egentlig har kommet i gang.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 28. June 2007 - 01:06
Nybergsund er suverene i 2. divisjon med 10 seiere av 10 mulige. Det burde ikke være noen grunn til å undervurdere Trysil-laget.

Likevel skal det være markant forskjell i kvalitet på et lag fra Tippeligaen og 2. divisjon. Men når Tippeliga-laget velger å tro at alt skal gå av seg selv, så blir ikke forskjellen lenger like stor. Den største prestasjonen stod Agim Shabani for da han presterte å bli utvist for tredje gang på fire dager. Det er minst like pinlig som resultatet.

John Anders Bjørkøy omtalte dommeren som arrogant etter oppgjøret mot Strømsgodset på søndag. Men å trille ballen frem og tilbake i lavt tempo, med patetiske forsøk på å gjøre ting vanskelig for å vise hvor mye bedre man er enn motstanderen, fremfor å gjøre ting enkelt med få touch i et høyere tempo og med bevegelse - er ikke det arrogant?

Man kan ikke spasere seg til NM-gull. Da snubler man tidlig på veien - selv om motstanderen heter Nybergsund. 2. divisjonslaget har kanskje ikke ny flott stadion og spillere med millioninntekt, men jaggu har de ikke forstått at den beste lønnen får man etter hardt arbeid.

All ære til dem for det.

Og all skam til FFK.

forventer vi oppreisning mot Odd Grenland.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3