Sarpsborg FK - FFK 0-4 (0-1)

Endelig scoret Fofana!

FFK er klare for 3. runde i cupen etter å ha beseiret Sarpsborg FK med 4-0. Øyvind Hoås åpnet ballet med første omgangs eneste scoring. Etter pause økte først Hans Erik Ramberg ledelsen til 2-0, før Ismael Beko Fofana fikk sin etterlengtede scoring og Gardar Johansson satte den siste spikeren i kista. Se også bilder fra kampen.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 13. June 2007 - 19:53
Bilder fra kampen

Anders Grönhagen reiste til Sarpsborg med et slagkraftig mannskap for å slå ut 2. divisjonslaget Sarpsborg FK i cupens andre runde. Kun Rami Shaaban og Tarik Elyounoussi av de antatt beste fikk hvile fra start.

Det tok 30 minutter før den første scoringen kom, og akkurat som mot Lisleby i 1. runde så var det Øyvind Hoås som åpnet scoringskontoen.

Når John Anders Bjørkøy treffer tverrliggeren og Raymond Kvisvik legger ballen over fra en halvmeter, så blir det ikke flere scoringer før pause.

Foran drøye 1500 tilskuere på Sarpsborg Stadion klarer hjemmelaget å henge med en god stund. Men etter at Hans Erik Ramberg setter inn den forløsende 2-0-scoringen etter 73 minutter, er det aldri noen tvil om at FFK går mot en enkel seier. Ekstra gledelig er det at det ivorianske stortalentet, Ismael Beko Fofana, endelig kan sette ballen i mål for første gang i en obligatorisk kamp for FFK!

Minuttet før slutt viser innbytter Gardar Johannson sine egenskaper som måltyv og fastsetter sluttresultatet til komfortable 4-0.

FFK er dermed videre til 3. runde i NM uten å anstrenge seg nevneverdig.