Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skråblikk av motstander: Vålerenga

Tøm blæren, fyll opp med tre poeng!

Reka er borte. Igjen står Petter Myhre, klar for å bli pissa på. Og våt kommer han til å bli, like våt som en telefonstolpe blant en armé av hunder som er i ferd med å gjøre sitt fornødne. Vi skal møte Vålerenga!
Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 25. May 2007 - 18:30
De kaller seg Oslos stolthet, sannheten er at majoriteten av den mannlige befolkningen i Oslo heller ville vært gravide enn å være VIF-sympatisører. Da vet de i hvert fall at det først blir trangt om ni måneder, men som VIF-fan vet du allerede til neste hjemmekamp at det blir trangt når gir seg ut i analtoget på tribunen. Om ikke et eldorado for en objektiv supporter, så i hvert fall et fristed for kreative kjønnssykdommer.

Medlemmene i Klanen har ofte blitt beskrevet av andre som halvkriminelle sosialklienter som er med i Klanen for å få litt sosial omgang av ulik art. Det medfører ikke helt riktighet, én av dem har nemlig fått seg jobb. Ryktene skal nemlig ha det til at det finnes en blankpolert kødd som har funnet sin nisje i å tigge fjortisser for penger via chattekanalen Sonen nattestid på TV2. Ved å lokke med premier som selv ikke Terje Høili ville tatt inn i Europris-butikkene sine, sender folk inn sine tekstmeldinger som hver koster ukelønnen. En fin deal for Brann-kanalen, hvor denne engafyren fungerer som en slags pengeinnkrever. Det blir vel omtrent som om Kråkevingen skulle dratt ut og solgt lodd til inntekt for Fredrikstad kommune.

Etter noen magre år har det løsnet både sportslig og økonomisk for laget, og de har gitt litt tilbake til samfunnet av det supporterne har forsynt seg i årenes løp. Nå er det dem som gir penger til folk med skavanker av ulike arter. Har du brukket beinet, blitt betegnet som flopp, nesten lagt opp eller ikke scoret på fem år, og kan kalle deg fotballspiller med et visst renommé? Da er Vålerenga plassen for deg. Her får du god lønn, og du trenger egentlig ikke gjøre en dritt for å fortjene pengene, så lenge du var god på midten av nittitallet en gang. Vålerenga har i hvert fall gjort sport i å hente avdanka, gamle stjernespillere som burde vært kondemnert for lenge siden. De slår sjeldent til, i hvert fall før de forlater klubben igjen.

Oppskriften til tre poeng mot Enga blir noe komplisert, men lar seg lett gjennomføre. Det gjelder å presse forsvaret til å gi Arason en hel del tilbakespill, det alene bør gi noen mål. Jørgen Jalland kan vi sende mafiaen etter og bare synet av Grethe Roede burde få Grindheim, og hans fire dobbelthaker, til å forsvinne ut av stadion. Og hvis noen står klar med betasuppe og en stokk, så skal vi ikke se bort i fra at Ronny Johnsen takker ja og lar seg innlosjerer på Glemmen eldrehjem. Det alene burde svekke laget nok til tre poeng.

Når det kommer til angrepet så er spissene er omtrent like giftige som stålormen. Hvorfor bruke Lange, en skadeutsatt, pengegrisk nordlending som er like glad i å score mål som unger er i å helle nedpå med tran? Hvorfor bruke Fredheim Holm, som trakk kølapp for flere år siden i håp om å få ut potensialet, og som fremdeles venter. Eller hva med Morten Berre, en spiller som kaster seg inn i en trippel toe loop bare en mygg sneier borti leggen hans? Tenk å bruke alle disse mindre vellykkede spillerne for å oppnå fire mål denne sesongen. Vi har Bjørkøy, en midtbanespiller som også har scoret fire mål denne sesongen. Hadde han spilt for Vålerenga kunne de sluttet å bruke disse spissene sine og heller sendt dem ned som sweepere og hjulpet Arason med tilbakespillene.

Tanken på tre poeng er like lys som en engelsk nudist!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3