Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK2 - Nybergsund 0-1 (0-1)

Hornseth matchvinner mot gamle lagkamerater

Det ble en trist affære for FFK-rekruttene mot Nybergsund på Fredrikstad stadion tirsdag kveld, med 0-1 tap og til tider svært tannløst spill. Eks-FFKer Dag Frode Hornseth ble matchvinner på et hodestøt etter en drøy halvtime.
Tekst av Ole Magnus Mostad
Lagt ut: 30. April 2007 - 22:28
Fredrikstad virket særdeles slurvete mot Nybergsund, med mange feilpasninger og manglende samhandling. Til tross for en brukbar start, med et par gode sjanser, tok Nybergsund over i store deler av kampen. Etter flere kvalifiserte angrep, steg vår spiller nummer 27 fra 2005-sesongen, som fra før er kjent for sine få, men særdeles viktige mål, opp og slo keeper Lasse Staw i lufta. Dermed ledet topplaget i divisjonen 1-0, en ledelse som sto seg kampen ut.

Trenerne misfornøyde

– Vi har et alt for dårlig trykk, og det vi presterte her i dag er ikke godt nok Vi har gode offensive kvaliteter i dette laget, som må utnyttes bedre, sa juniortrener Glenn Rostad i pausen, og varslet allerede da forandringer i laget. Og riktig nok – Hoås ble igjen i garderoben, mens Brian West tok hans plass i annen omgang. En spiller som umiddelbart markerer seg og som alltid utgjør en stor trussel med sin store fart.

Juniorer positive

I en kamp hvor flere av etablerte spillerne slet med å markere seg, syntes flere av juniorene å utnytte muligheten. Utover i annen omgang presser de på og spiller seg opp på nivå med serielederen.
– Flere spillere presterte for dårlig, men sjansemessig var det jevnt. Vi avslutter kampen med åtte juniorspillere og er jevngode med Nybergsund, som er topplaget i divisjonen, sa trener Tom Freddy Aune etter kampen. Spesielt var Christian Halvorsen solid og oppofrende på venstrebacken. Også keeper Lasse Staw virket trygg, til tross for det ene målet han måtte hente ut av nota. Fabian Andersen gjorde også et godt innhopp, med flere gode løp i lengderetningen.

Fredrikstad hadde en ball bak Nybergsunds svenske keeper Fredrik Tervaniemi, etter et lekkert skudd av kaptein Agim Shabani, men ble korrekt annullert av linjedommer etter at ballen åpenbart hadde vært over linja etter Martin Elvestads corner.

FFK 2 ligger nå på sjette plass, med fire poeng etter tre kamper. Neste seriekamp er borte mot serietoer FK Tønsberg.

FFK stilte med dette laget:
Lasse Staw, Miikka Multaharju, Agim Shabani, Dardan Mehmeti, Christian Halvorsen, Hermanni Vuorinen (Faton Hoti i 25 min.), Gardar Johansson, Martin Elvestad, Serge Konan Kouadio, Mihaly Toth (Fabian Andersen i 15 min.) og Øyvind Hoås (Brian West i 45 min.)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3