temp

Korsvoll - FFK 1-1

Johansson ordnet uavgjort

Gardar Johansson scoret igjen for rekruttlaget i 2. divisjon og sørget dermed for at det ble poengdeling i borteoppgjøret mot Korsvoll. Anders Stadheim ble for øvrig utvist etter å ha pådratt seg to gule kort.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 23. April 2007 - 21:32
I første serierunde i 2. divisjon feide FFK 2 over Gjøvik/Lyn med hele 7-1 etter at Gardar Johansson var toneangivende med tre scoringer. Mandag kveld tegnet islendingen seg på scoringslisten igjen, etter at ungarske Mihaly Toth var nest sist på ballen. Korsvoll utlignet senere på et frispark, og kampen endte til slutt 1-1.

- Spillerne jobbet bra, men prestasjonene var ikke bra nok til at vi kunne ta med oss tre poeng hjem. Det ble mye "kriging", og det var greit med et uavgjort-resultat. Jeg er fornøyd med en del, men vi manglet litt kvalitet enkelte ganger, fortalte Tom Freddy Aune til fredrikstadfk.no.

FFK stilte for øvrig med dette laget:

Erik M. Bråthen - Miikka Multaharju, Marius Krathe, Dardan Memethi, Thomas Jørgensen - Hermanni Vuorinen (Brian West i 45 minutter), Serge Konan Kouadio, Martin Elvestad, Anders Stadheim - Gardar Johansson og Mihaly Toth (Michael Trulsen i 6 minutter).

17/02/2024 15:30 | 3147bc24