temp

Cartagena - FFK 0-2 (0-0)

Vel blåst, FFK

Øyvind Hoås og Miika Multaharju scoret målene da FFK beseiret spanske Cartagena med 2-0 i treningskamp på La Manga onsdag ettermiddag. Ifølge rapportene gjorde også ungguttene Agim Shabani og Christian Halvorsen en god kamp - i en kamp preget av sterk vind.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr, Foto: Øystein Holt
Lagt ut: 07. March 2007 - 18:50
- Det var sterk vind på tvers a banen, og det må ta skylden for den noe ujevne innsatsen. 1. omgangen var jevn  med store sjanser til begge lag. Etter pause startet Cartagena best, men FFK kom sterkere utover i kampen, forteller Harry Hansen til fredrikstadfk.no.

Cartagena ligger i skrivende stund på 2. plass i sin avdeling på tredje høyeste nivå i det spanske seriesystemet. Det er uvisst hvilket lag spanjolene stilte med, men FFK startet iallfall kampen med dette mannskapet:

Lasse Staw - Pål A. Czwartek, Patrik Gerrbrand, Vidar Martinsen, Agim Shabani - Raymond Kvisvik, Hans Erik Ramberg, Martin Elvestad, Anders Stadheim - Mihaly Toth, Gardar Johansson.

Det var imidlertid to innbyttere som scoret målene: Øyvind Hoås og Miika Multaharju. Begge scoringene kom i 2. omgang.

PS! Samtidig er det klart at Agim Shabani og Lasse Staw er tatt ut i G19-landslagstroppen som skal møte Frankrike til privatlandskamp senere i måneden. Tarik Elyounoussi ble ikke tatt med i troppen, noe som sannsynligvis betyr at han blir innlemmet i den kommende U21-landslagstroppen isteden.

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3