Viking - FFK 2-1 (1-0)

Viking vant på La Manga

Øyvind Hoås scoret og skapte etter rapportene en del bryderi for Viking-forsvaret i dagens treningskamp på La Mange, men det holdt ikke til seier. Viking vant kampen 2-1 etter scoringer av Øyvind Svenning og Peter Ijeh.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 02. March 2007 - 15:11
FFK startet kampen med dette mannskapet:

Rami Shaaban - Pål André Czwartek, Vidar Martinsen, Patrik Gerrbrand, Anders Prytz - Miika Multaharju, Hans Erik Ramberg, John Anders Bjørkøy, Anders Stadheim - Tarik Elyounoussi, Øyvind Hoås.

I pausen ble Lasse Staw byttet inn for Rami Shaaban, mens Raymond Kvisvik kom inn for Miika Multaharju tidlig i 2. omgang. Senere kom Gardar Johansson og Hermanni Vuorinen inn for henholdsvis Øyvind Hoås og Anders Stadheim.

Viking gikk opp i ledelsen allerede etter 12 minutter ved Øyvind Svenning etter en corner, og beholdt ledelsen ut omgangen til tross for at FFK spilte seg frem til flere gode sjanser i det som ble omtalt som en jevnspilt 1. omgang.

Etter pause utligner først Øyvind Hoås til 1-1 via noen Viking-spillere etter at Tarik Elyounoussi har gjort forarbeidet, før Peter Ijeh setter inn 2-1 bak Lasse Staw 20 minutter før slutt og fastsetter sluttresultatet til 2-1 i favør Viking.

PS! Det ble ampert mot slutten av kampen da Tarik Elyounoussi og Viking sin britiske prøvespiller Maurice Ross havnet i full slåsskamp. Ross ble sendt av banen med rødt kort, mens Tarik fikk se det gule kortet av dommeren, til stor protest fra Viking-benken.

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3