Sparta - FFK 0-1

FFK vant etter jevnspilt kamp

FFK gikk seirende ut av treningskampen mot FK Sparta Sarpsborg i Østfoldhallen onsdag kveld etter et pent mål av Tarik Elyounoussi tidlig i andre omgang.
Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 21. February 2007 - 21:25
FFK presset bra fra start og har to store sjanser på dødball før ti minutter er gått. Den ene smeller i stolpen, mens den andre går rett over mål. Eksekutør: Ander Prytz som viser at han kan bli god å ha som et alternativ til Kvisvik på offensive dødballer. Etter ti minutter kommer Sparta mer med i kampen og spiller jevnt med et tamt Fredrikstad-lag. Til tross for at Sparta også har noen store sjanser, ender omgangen 0-0.

Ved halvtid kommer Raymond Kvisvik inn for Martin Elvestad, noe som raskt gir resultater. Kvisvik slår et nydelig innlegg fra venstre til Tarik Elyounoussi som stupheader ballen i mål. 1-0!

I resten av omgangen er FFK det førende laget, men sliter med å komme til store sjanser. Kampen ender derfor med 1-0-seier til FFK.

Verdt å nevne er det at Christian Halvorsen kommer inn for en småskadet Ander Prytz midtveis i andre omgang. Halvorsen gjør en god jobb, spesielt offensivt og er absolutt en spiller man bør holde under oppsikt. Kanskje kan han utfordre Prytz og Bertelsen allerede i år?

FFKs lag: Shaaban - Czwartek, Gerrbrand, Shabani, Prytz (Halvorsen) - Bjørkøy, Elvestad (Kvisvik), Ramberg (Multaharju), Elyounoussi - Hoås (Vuorinen), Toth (Stadheim).

PS: Dagens kamp ble arrangert av FK Sparta Sarpsborg. I motsetning til FFK har de innsett at en treningskamp i februar kanskje ikke er en kamp som trekker voldsomt med mennesker og satte derfor billettprisen til 60 kroner for voksne. Dette hadde kanskje vært en idé for Fredrikstad også?

17/02/2024 15:30 | 3147bc24