FFK-Moss 2-4 (0-0)

Skal vi aldri slå Moss?

Ikke engang i supporterkamp klarer vi slå Moss, den endte 0-0. Og hovedkampen... Vel, heldigvis var det bare en treningskamp, og de som vinner er de eneste som mener den betyr noe som helst. Bjørkøy scoret ihvertfall sikkert som vanlig på straffe (bildet)

Mål: 1-2 Bjørkøy 54', 2-2 Vuorinen 65'
Laget (4-3-3): Lasse Staw (Erik M. Bråthen 46’), Pål Andre Czwartek, Patrik Gerrbrand, Raio Piiroja, Christian Halvorsen, Christian Berg (Martin Elvestad 60’ (Miikka Multaharju 75’)), Anders Stadheim (Hans Erik Ramberg 58’), John Anders Bjørkøy, Raymond Kvisvik, Tarik Elyounoussi, Hermanni Vuorinen (Michael Trulsen 82’)

Brukbar start

FFK startet kampen brukbart da Hermanni Vuorinen kom til avslutning, og ballen gikk via et mossebein og i stanga bak en sjanseløs Erik Holtan i mål. Etter dette var det derimot mye Moss, og hjemmelaget slet med farten og viljen til Adeccoliga-laget.

Moss’ største sjanse i første omgang kom da Lasse Staw plukket opp et tilbakespill på 6-7 meter og dommeren ga indirekte frispark. Det ble tatt raskt, og bare en feberredning av Staw sørget for at begge lagene gikk til pause uten nettkjenning.Pauseunderholdningen sto supporterklubbene for, da de til stor jubel og ledet av dommer Rune Beige spilte 0-0 i en 15-minutters kamp, der Plankehaugen blant annet brant et straffespark.

Feil avgjorde

Moss startet andre omgang best, og før det var gått tre minutter hadde de gått opp til 2-0. Anført av Hermanni ”Heavy” Vuorinen kjempet FFK seg tilbake da nevnte Vuorinen først skaffet straffespark som Bjørkøy satt sikkert i mål, før han selv utliknet til 2-2 etter gjennomspill av Raymond Kvisvik.

Etter dette var kampen rimelig jevn, men helt på tampen av kampen ga hjemmelaget bort to billige mål og dermed også muligheten til å slå Moss for første gang på flere år.Heldigvis er det bare treningskamper på denne tiden av året, for det var mer enn vanlig å rette på for trenerne denne gangen. Positivt er det ihvertfall at Vuorinen viser tegn til fremgang fra i fjor, og litt av det som førte til at han ble hentet til plankebyen.

17/02/2024 15:30 | 3147bc24