Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forumforbedringer

ffksupporter.net lanserer lest/ulest

Iherdige debattanter har nok allerede oppdaget vårt nyeste forumsupplement. Nå kan både nye og gamle brukere enkelt finne frem til uleste tråder og dermed spare verdifull tid. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn for så å besøke vårt diskusjonsforum. De røde ikonene symboliserer uleste tråder.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. November 2006 - 03:24
Undertegnende har lenge savnet en slik funksjon og nå har vi endelig fått dette her på ffksupporter.net. Iherdige forumbrukere vet at dette ikke er noe revolusjonerende, men vi velger likevel å synes at dette er litt stas. Denne funksjonen er forbeholdt registrerte brukere.

Alt du trenger å gjøre for å benytte deg av denne funksjonen er å besøke vår registreringside, slik at du kan opprette en egen brukerkonto. Etter å ha akseptert vårt forumreglement må du fylle ut ønsket brukernavn og litt informasjon om deg. Har du allerede en brukerkonto her på ffksupporter.net trenger du selvfølgelig ikke å gjøre dette på nytt.

Den første gangen du logger inn (fra og med i dag) vil alle trådene være markert med røde ikoner. Du må selv trykke på ”merk alt lest”, slik at fra det tidspunktet du trykket på ”merk alt lest” vil røde ikoner symbolisere uleste tråder, eller tråder med nye innlegg siden sist du besøkte nettsiden. Når du trykker på en tråd og leser denne vil tråden automatisk bli markert som lest. Du vil merke at ikonet endrer farge fra rødt til hvitt.

Vi håper dette er en funksjon dere alle vil sette pris på.

Synspunkter eller forslag til andre forumforbedringer kan fremmes i denne tråden.

God fornøyelse!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3