Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skal gjøre Ullevaal til FFKs hjemmebane mot Lyn

Ta gratis buss til Ullevaal på søndag!

Nå skal det mobiliseres til den ekstremt viktige kampen mot Lyn på søndag! I et håp om å gjøre Ullevaal til FFKs "hjemmebane", er byens bedrifter godt i gang med å utfordre hverandre til å sponse gratis busser. Samtidig har Torp IF utfordret andre lokale fotballklubber til å fylle opp busser med unge supportere. Vi bringer oppfordringene videre. Ta turen til Ullevaal på søndag og støtt FFK i årets siste bortekamp!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 24. October 2006 - 15:47
Ulf Berg i Plankehaugen har tatt initiativet - og nå er flere av byens bedrifter i ferd med å følge opp oppfordringen med å gi økonomisk støtte slik at så mange som mulig fra Fredrikstad kan komme seg til Ullevaal Stadion i den viktige kampen mot Lyn på søndag. I skrivende stund er over 30 busser sponset. Men her er det bare å ordne flere, prisen per buss er 4 500 kroner.

Hvis du har muligheten til å bidra, så kan Ulf Berg kontaktes på telefon 909 70 570.

Ifølge f-b.no har Torp IL lovet å fylle fire busser og oppfordrer samtidig de andre lagene tilknyttet Byprosjektet å støtte opp. Både Selbak, Lisleby og Trosvik skal ha tatt utfordringen. Her er det bare å kaste seg på.

ALLE oppfordres til å være med på dette. Med FFK-seier på Ullevaal Stadion, så vil klubben være på god vei til å sikre plassen i Tippeligaen. Så kan vi dra tilbake til Ullevaal noen uker etterpå for å vinne en fotballkamp til....

Men alle vet at FFK er best på hjemmebane, og med stor og massiv støtte av Fredrikstad-folk på tribunene, så kan det nettopp være det som avgjør kampen til Fredrikstads fordel.

Så dette er enkelt:

MØT OPP!

Billettprisene i nedre VG-sving koster 50 kroner for barn/trygdede/pensjonister og 150 kroner for voksne. Men bussturen blir altså gratis. Kampbilletter kan kjøpes når man ankommer Ullevaal Stadion, eller forhåndskjøpes på nett her.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3