Lisleby - FFK2 2-1

Sørgelig innsats og tap på overtid

FFKs reserver kunne nærmest sikret førsteplassen i serien med seier i kveldens lokalderby mot Lisleby, men tusler hjem i skam etter en ubrukelig innsats. Sannsynligvis røk muligheten for opprykk, Lisleby har nemlig overkommelig motstand i de to siste kampene.
Tekst av Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 03. October 2006 - 21:46

FFK stilte følgende 11 fra start (4-3-3):

Bratseth - Multaharju, Magnussen, Shabani, Halvorsen - Røn, Berg, Stadheim - Vuorinen, Hoås, MacDonald

Det begynte lovende da unge Bratseth i målet skled ved et tilbakespill, og Lisleby kunne scoret på nærmest åpent mål. Ufattelig nok skjøt hjemmelagets spiller utenfor, og det var omtrent det de gule skapte i første omgang.

Øyvind Hoås burde kanskje vært utvist for å tråkke på en motspiller, det var ihvertfall slik det så ut fra tribuneplass, men dommeren nøyer seg med tilsnakk. Mye rar dømming ellers også, men vi snakker 3. divisjon...

FFKs mål kom etter drøye 40 minutter, da Røn setter fart og spiller på tvers til MacDonald, som runder sin back og banker ballen inn bak en svært, svært variabel Steinar Sørlie.

Etter å ha ledet til pause går FFK ut til andre omgang og tror de har vunnet. Lisleby tar mer og mer over, og skaper mange halvsjanser. Til slutt får de et hjørnespark som blir kranglet i mål, og på overtid scorer Morten Simensen etter at en ball spretter over forsvaret og markeringen er fullstendig fraværende. Også verdt å nevne at på 1-1 slipper Steinar Sørlie et løst, 30-meters tilbakespill mellom beina og i utsiden av stolpen! Verdt inngangsbilletten alene...

Jeg skal ikke henge ut noen, det blir rett og slett for mye å skrive. Mange bør skamme seg over innsatsen i kveld, og disse skal prøve å spille seg inn på et lag som herja med Sandefjord på søndag?!

Men, jeg skal hedre en spiller som virkelig gir alt, og som spilte en MEGET bra kamp i dag, og det er venstreback Christian Halvorsen. Godt å se at noen spiller for laget, banens absolutt beste spiller.

Når kampen er oppsummert, vil jeg spørre; Kan noen prøve å forklare meg hva Eggen og hans menn tenkte på da de bestemte seg for å betale lønn til finske Multaharju. Ikke et vondt ord om gutten, han gjør sitt beste, men han er jo helt ubrukelig på det nivået FFK spiller. Var de så desperate etter folk i sommer at de tok inn folk som ikke er bedre enn juniorspillerne vi allerede har? Etter å ha sett han i mange kamper i høst, er jeg rett og slett litt skremt over hvordan FFK-trenerne kan slippe en slik spiller inn i troppen fremfor lokale talenter.

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3