FFK tapte i bunnoppgjøret mot Sandefjord. Vi har sagt vår mening. Hva synes du?

Les mer | Lagt ut: 12.07.09 | Kategori: Spillerbørs

Brann - Fredrikstad 2-1 (0-1)

Sluknet nesten Brann

Det ble ingen seier på Brann stadion i år heller. Til tross for strafferedning og tidvis glimrende redninger fra Bråthen og et tidlig ledermål, endte det likevel med tap på overtid. Som så mange ganger før var det Karadas som ødela mye for FFK da han kom inn i andreomgang.

Les mer | Lagt ut: 06.07.09 | Kategori: Serie

Hvem var best?

Registrer din spillerbørs for Brann - FFK

Vår spillerbørs er nå ute. Har du husket å registrere din egen dom over spillernes innsats mot Brann?

Les mer | Lagt ut: 06.07.09 | Kategori: Spillerbørs

Hva mener du om spillerprestasjonene?

Registrer din spillerbørs for FFK - B/G

Spillerbørsen fra Fredrikstad - Bodø/Glimt er nå ute. Glem ikke å registrere din egen dom over spillerne!

Les mer | Lagt ut: 29.06.09 | Kategori: Spillerbørs

Fredrikstad - Bodø/Glimt 2-2 (1-2)

Uavgjort i heteslaget

Et tempo, som så vidt matcher farten over gangbroen etter kamp, ga en dørgende kjedelig kamp mellom FFK og gjestene fra nord. Angrepsspillet var i tillegg stort sett fraværende. Det kan sammenlignes med 11 eldre i handlekø med altfor mange småpenger - fremdriften var lik null.

Les mer | Lagt ut: 28.06.09 | Kategori: Serie

Fredrikstad - Lyn 2-1 (0-1)

Lynsjet vestkantfolket

Selv Kenny Stamatopoulos i storform kunne ikke hindre at FFKs sjansekanokade til slutt endte med en særdeles velfortjent 2-1-seier. Celso Borges har virkelig funnet seg til rette i klubben og fortsetter å score. Det gjør også Éverton, som scoret sitt andre på tre seriekamper.

Les mer | Lagt ut: 25.06.09 | Kategori: Serie

Din spillerbørs

Registrer din spillerbørs!

Spillerbørsen og kampreferat fra kveldens kamp kommer i løpet av torsdagen. I mellomtiden kan du registrere din spillerbørs her hos oss!

Les mer | Lagt ut: 25.06.09 | Kategori: Spillerbørs

Spillerbørs

Spillerbørs: Molde - FFK

FFKSupporter.net gir deg spillerbørsen etter tapet borte mot Molde.

Les mer | Lagt ut: 21.06.09 | Kategori: Spillerbørs

Molde - Fredrikstad 2-0 (1-0)

Helsvart og helrødt tap i Molde

Molde scorer to mål og gir Jonevret en sølvplass på tabellen. FFK får to røde kort og gir Aune kun hodebry frem mot neste kamp. Aune har for øvrig flere nøtter å knekke frem mot Lyn-kampen, for forsvarsspillet er fortsatt under enhver kritikk. Nøtteknekking burde kanskje også innføres som straff for spillernes innsats og vilje til å vinne kamper for FFK om dagen.

Les mer | Lagt ut: 21.06.09 | Kategori: Serie

Ny bortekamp i cupen?

Møter Odd i Skien

Trekningen av cupens fjerde runde er foretatt og FFK møter fjorårets overmann, Odd Skien. Kampene spilles uke 28

Les mer | Lagt ut: 19.06.09 | Kategori: NM

FFK - Ranheim 5-3 e.e.o (1-1 pause, 3-3 full tid)

En lykkelig slutt

Det var nok flere på tribunen som tenkte tilbake til cupkampen mot Nybergsund for to år siden når kveldens motstander, Ranheim, gikk opp i en tomålsledelse med 20 minutter igjen å spille. Skulle FFK igjen ryke ut av cupen mot et lag fra andredivisjon? Heldigvis ble det en lykkelig slutt; FFK scoret to raske mål på overtid og med to mål i første ekstraomgang var seiren i boks.

Les mer | Lagt ut: 18.06.09 | Kategori: NM

Lillestrøm - FFK 4-2 (3-2)

Målrikt, men poengfattig

Forsvarsfeil på forsvarsfeil var hovedårsaken til at FFK ikke tok med seg poeng mot Lillestrøm. Med søndagens tap rykket rødbuksene enda nærmere bunnlagene. Det FFK gjennomførte før pause offensivt derimot, gir likevel grunn til å tro at bunnstriden kun er midlertidig.

Les mer | Lagt ut: 15.06.09 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Lillestrøm - FFK

Det florerer ikke med høye karakterer på spillerbørsen etter at FFK tapte 4-2 mot Lillestrøm på Åråsen. Husk at du også kan registrere din egen spillerbørs.

Les mer | Lagt ut: 14.06.09 | Kategori: Spillerbørs

3. runde i NM:

Møter Ranheim på hjemmebane

NFF har satt opp tredje runde av cupen. Den 18. juni kl. 18:00 møter FFK Ranheim på Fredrikstad stadion.

Les mer | Lagt ut: 05.06.09 | Kategori: NM

Spillerbørs

Spillerbørs: Fredrikstad - Start

FFK vant fortjent 1-0 hjemme mot Start. Vi gir deg vår spillerbørs, og du kan gi oss din!

Les mer | Lagt ut: 01.06.09 | Kategori: Spillerbørs

Fredrikstad - Start 1-0 (0-0)

Rettferdighet har et navn!

... og navnet er tre poeng mot Start! For etter nok en førsteomgang på hjemmebane hvor dominansen var stor og uttellingen null, snudde endelig ting i andreomgangen. Aristokratene holdt endelig fortet i begge omganger og når Amin Askar får sin første seriescoring for sin nye klubb blir det gjerne jubel av slikt.

Les mer | Lagt ut: 01.06.09 | Kategori: Serie

DFI-FFK 1-2 (1-1)

FFK såvidt videre i cupen

Etter å ha underprestert kraftig i serien så langt i år, håpet mange FFK-supportere på en målorgie mot 2.divisjonslaget Drøbak/Frogn i cupen. Slik gikk det ikke, og det var med nød og neppe at rødbuksene gikk videre.

Les mer | Lagt ut: 29.05.09 | Kategori: NM

Spillerbørs

Spillerbørs: Odd Grenland - FFK

Sjekk spillerbørsen etter Odd - FFK og legg samtidig inn din egen børs.

Les mer | Lagt ut: 24.05.09 | Kategori: Spillerbørs

Odd Grenland - FFK 2-0 (0-0)

En sesong snudd totalt på hodet

Fem tap på de seks siste kampene og tolvteplass på tabellen. Det er ikke lengre snakk om når det vil snu, men om det i det hele tatt vil det. Krisen over klubben har kommet med full tyngde og det ser ikke ut som det har tenkt til å løsne med det første.

Les mer | Lagt ut: 24.05.09 | Kategori: Serie

Fredrikstad - Brann 2-4 (1-0)

Festspillene tilhører fortsatt Bergen

Etter en lovende førsteomgang med fortjent ledelse ble alt snudd på hodet etter hvilen. Steinar Nilsen må ha truet samtlige Brann-spillere med balltre i pausen, for laget som kom ut i andreomgang feide over fjorårets nest beste hjemmelag og scoret fire mål. Det eneste positive er at vi har fått tilbake en spiss som scorer mål: Gardar Jóhansson!

Les mer | Lagt ut: 22.05.09 | Kategori: Serie

Spillerbørsen

Spillerbørs: FFK - Brann

Dette er vår dom over spillernes prestasjoner etter hjemmetapet for Brann. Hva er din dom? Vurdér spillernes innsats i din egen spillerbørs!

Les mer | Lagt ut: 21.05.09 | Kategori: Spillerbørs

FORHÅNDSRAPPORT

Årets hittil viktigste kamp!

Kampen(e) i Oslo er utkjempet, både på og utenfor banen, og allerede på torsdag er det nye muligheter for tre poeng. På motsatt banehalvdel står Brann.

Les mer | Lagt ut: 18.05.09 | Kategori: Kamper

Spillerbørs: Vålerenga - FFK

Les vår spillerbørs etter det bitre tapet på 16. mai mot Vålerenga. Husk at du også kan registrere din egen børs!

Les mer | Lagt ut: 16.05.09 | Kategori: Spillerbørs

Vålerenga - FFK 2-1

Dominans kontret i senk

Et defensivt Vålerengalag innbød aldri til festfotball tross lekne gjester fra Fredrikstad.

Les mer | Lagt ut: 16.05.09 | Kategori: Serie

2. runde satt opp:

Fredrikstad møter Drøbak/Frogn

Andre runde i cupen ble i dag offentliggjort. Fredrikstad har blitt satt opp borte mot Drøbak/Frogn, og kampen spilles torsdag 28. mai kl. 18:00.

Les mer | Lagt ut: 14.05.09 | Kategori: NM

1. runde NM: Nordstrand - FFK 0-7 (0-3)

Se, spisser som scorer

FFK surfet greit gjennom cupens første runde etter målfesten på Nordstrand i ettermiddag. Mest gledelig var det at fem av lagets mål ble scoret av spisser.

Les mer | Lagt ut: 10.05.09 | Kategori: NM

Fredrikstad - Tromsø 3-0 (1-0)

Grisebanket Gutan!

Da publikum skuffet i kvantitet på tribunen, så leverte rødbuksene kvalitet på banen. Endelig var spillerhumøret på bra, innsatsen enda bedre og utellingen på sjansene best. Fredrikstad vant fullt fortjent 3-0 hvor både Celso Borges og Vidar Martinsen scoret sine første seriemål for FFK.

Les mer | Lagt ut: 08.05.09 | Kategori: Serie

Spillerbørsen:

Hvem var best mot Tromsø?

Sjekk ffksupporter.net sin spillerbørs etter kampen mot Tromsø og sett din egen karakter på spillerne!

Les mer | Lagt ut: 08.05.09 | Kategori: Spillerbørs

Spillerbørs

Spillerbørs: Rosenborg - FFK

Les spillerbørsen vår etter kampen mot Rosenborg, og husk at du kan gi spillerne din egen karakter.

Les mer | Lagt ut: 03.05.09 | Kategori: Spillerbørs

RBK – FFK 1-0 (1-0)

Svak 1. omgang ødela for FFK

FFK gikk på årets første bortetap på Lerkendal i kveld. En svak 1. omgang av gjestene gjorde at et formsterkt Rosenborg kunne avgjøre kampen.

Les mer | Lagt ut: 03.05.09 | Kategori: Serie

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3