Viser: 451 - 467 av 467

Serie

Fredrikstad-maskineriet maler videre

2. pinsedag var det duket for et nytt toppoppgjør i 1. divisjon. HamKam har tidligere imponert med solid forsvarsspill, men fremover på banen er det langt fra like imponerende. Hva hjelper det å være sesongens gjerrigste lag når svensk effektivitet øker antall innslupne mål med 50 prosent?

Les mer | Lagt ut: 10.06.03 | Kategori: Serie

Serie

Fredrikstad fortsetter seiersrekken

Allerede etter 20 minutter hadde Fredrikstad hatt fire hundreprosentsjanser og kampen burde vært avgjort, men det måtte en straffe til for at hjemmelaget skulle ta ledelsen. I 2. omgang sank kvaliteten på spillet, men til gjengjeld var Fredrikstad langt mer effektive.

Les mer | Lagt ut: 01.06.03 | Kategori: Serie

Serie

Årets deiligste seier og et lite tilbakeblikk

Med ekte sørlandsvær i luften var det duket for et nytt oppgjør mellom de gamle storhetene, og for et oppgjør det skulle vise seg å bli! Tilbakeblikk; Hvordan har sesongen gått hittil?

Les mer | Lagt ut: 31.05.03 | Kategori: Serie

Serie

Start 0-1 FFK

En sterk bortseier i Kristiansand, og plutselig er FFK med i tetstriden. Matchvinner ble Bjørnar Johannessen med kampens eneste scoring etter 30 minutter. Dette var deilig!

Les mer | Lagt ut: 29.05.03 | Kategori: Serie

Serie

Fredrikstad overkjørte Bærum

Fredrikstad kjørte over Bærum store deler av kampen, og det kunne fort blitt en større seier. Bærum hang brukbart med i 1. omgang, men et tidlig mål av Fredrikstads Roger Risholt ødela alt håp hos Bærum.

Les mer | Lagt ut: 25.05.03 | Kategori: Serie

NM

Borg 1-2 FFK (2. runde)

Det ble spådd et jevnt oppgjør på Sarpsborg stadion, og jevnt skulle det bli. Likevel hadde FFK full kontroll gjennom hele kampen, og 2.runde ble akkurat den transportetappen alle håpet det skulle bli.

Les mer | Lagt ut: 21.05.03 | Kategori: NM

Serie

FFK 1-3 Alta

En vis mann sa at før eller siden måtte Alta ta poeng. Dessverre for oss måtte dette selvfølgelig skje i dag. Fredrikstad gikk ut på banen med nesa i sky, mens Alta gikk ut for å kjempe, og det gjorde de bra… Med alle mann i forsvar, fri gjennomgang gjennom Fredrikstads forsvar, og en fightervilje få andre lag kan matche klarte Alta enkelt å kontre seg til sin første 3-poenger i årets 1. divisjon.

Live: Raufoss 2-1 FFK (Slutt)

Kampen endte 2-1 til Raufoss etter en spennende kamp, dessverre endte det med tap i en kamp hvor Plankehaugen og FFKSupporterene var desidert best på tribunen.

Les mer | Lagt ut: 20.04.03 | Kategori: Serie

Serie

FFK 2-0 Skeid

Seriepremieren ble som forventet ikke spesielt velspilt, likevel gjorde FFK jobben og vant med 2-0 i en sjansefattig, men spennende kamp.

Les mer | Lagt ut: 13.04.03 | Kategori: Serie

Privat

FFK 1-0 Vålerenga

Fra Stian Johnsen til Vålerenga-investor Øystein Stray Spetalen. Det var et gledelig syn at juvelen vår igjen fikk litt spilletid, men FFK burde dominert vesentlig mer mot et b-preget Vålerenga. Det hele ble rett og slett en kald og kjedelig oppvisning på Kongstenbanen.

Les mer | Lagt ut: 09.04.03 | Kategori: Privat

Privat

FFK 3-2 Bærum

Den andre kampen på La Manga endte med seier. FFK hadde ballen i store deler av kampen, men kjørte aldri over Bærum, som klarte å yte større motstand enn forventet.

Les mer | Lagt ut: 03.04.03 | Kategori: Privat

Privat

FFK 2-2 Mandalskameratene

Det første oppgjøret på La Manga endte med uavgjort. FFK dominerte store deler av kampen, men slet med å omsette sjansene i mål. Nok en gang klarte Söderstjerna å treffe stolpen, men vi får håpe godfoten er fininnstilt til sesongåpningen mot Skeid.

Les mer | Lagt ut: 31.03.03 | Kategori: Privat

Privat

Andre lag i aksjon

FFK har som kjent spilt to treningskamper denne helgen. På fredag ble det 3-4 tap for Moss i Østfoldhallen, mens søndag var det duket for årets første kamp på gress da Østsiden ble slått 3-0. Men hva med FFKs motstandere? Alta, Raufoss, Ørn Horten, Ham Kam og Oslo Øst har alle også testet ut formen de to siste dagene.

Les mer | Lagt ut: 25.03.03 | Kategori: Privat

Privat

Østsiden 0-3 FFK

Hovedbanen var enda våt, så kampen ble utkjempet på treningsbanen til Østsiden. Med sur vind helt fra Danmark, skulle det fort vise seg at det ble en lite underholdende kamp. Fredrikstad var best til det meste, men forsvaret slapp Østsidenspillerne litt for enkelt igjennom til tider. Fredrikstad vant likevel en enkel seier med sifrene 3-0.

Les mer | Lagt ut: 23.03.03 | Kategori: Privat

Privat

Fredrikstad 3-4 Moss

For andre gang i år skulle kampen om ”Østfolds stolthet” utkjempes i Østfoldhallen, men Moss klarte å klore seg fast til tittelen denne gangen også. Selv om vi har sett Fredrikstad spille vesentlig bedre kamper, er det tydelig at vi har noe på gang. Moss er også i rute før sesongstart. Les vårt kampreferat!

Privat

FFK 4-1 Kvik Halden

FFK vant som forventet lekende lett 4-1 over et tafatt Kvik-lag i Østfoldhallen fredag kveld. Med litt mer konsentrasjon burde det ha blitt langt større sifre i FFKs favør. Men hva med vår nye svenske komet? Jo, Håkan Söderstjerna imponerte stort!

17/02/2024 15:30 | 3147bc24