Viser: 61 - 71 av 71

Privat

Fredrikstad - Sparta 3-2

Momo utlignet til 1-1 etter et pent innlegg fra høyrevingen. Kampen blir karakterisert som en typisk treningskamp, og det er mange nye fjes på FFK. 8 minutter ut i 2. omgang gikk FFK opp i ledelsen ved Dag Frode Hornseth. 2 minutter senere utligner ex-FFK'eren Jørgen Fog. Roger Helland får æren av å sette sluttresultatet til 3-2.

Les mer | Lagt ut: 16.12.03 | Kategori: Privat

Privat

Første treningskamp unnagjort

Mange nye ansikter i Østfoldhallen i dag da FFK åpnet den nye sesongen med uvanlig tidlig treningskamp mot Kvik Halden. Det ble som forventet ingen stor forestilling, men FFK dro uansett i land seieren. Matchvinner ble Momo som var et friskt pust i 2. omgang, og sørget for kampens eneste mål. Det ble 1-0 til FFK.

Les mer | Lagt ut: 12.12.03 | Kategori: Privat

Privat

En søvndyssende affære

Med unntak av en innsatsvillig Christian Petersen, er det lite å rapportere fra Sarpsborg stadion i dag. Det hele skulle vise seg å bli en kjedelig, uinspirert kamp, hvor Fredrikstad styrte det meste av spillet.

Les mer | Lagt ut: 28.07.03 | Kategori: Privat

Privat

Uavgjort mellom B-pregede lag

Både København og Fredrikstad stilte med b-pregede lag da lagene møttes til treningskamp i Fredrikstad i kveld. Kampen endte 3-3, etter at rødbuksene hadde vært på høyde med danskene i størstedelen av kampen.

Les mer | Lagt ut: 17.07.03 | Kategori: Privat

Privat

FFK 1-0 Vålerenga

Fra Stian Johnsen til Vålerenga-investor Øystein Stray Spetalen. Det var et gledelig syn at juvelen vår igjen fikk litt spilletid, men FFK burde dominert vesentlig mer mot et b-preget Vålerenga. Det hele ble rett og slett en kald og kjedelig oppvisning på Kongstenbanen.

Les mer | Lagt ut: 09.04.03 | Kategori: Privat

Privat

FFK 3-2 Bærum

Den andre kampen på La Manga endte med seier. FFK hadde ballen i store deler av kampen, men kjørte aldri over Bærum, som klarte å yte større motstand enn forventet.

Les mer | Lagt ut: 03.04.03 | Kategori: Privat

Privat

FFK 2-2 Mandalskameratene

Det første oppgjøret på La Manga endte med uavgjort. FFK dominerte store deler av kampen, men slet med å omsette sjansene i mål. Nok en gang klarte Söderstjerna å treffe stolpen, men vi får håpe godfoten er fininnstilt til sesongåpningen mot Skeid.

Les mer | Lagt ut: 31.03.03 | Kategori: Privat

Privat

Andre lag i aksjon

FFK har som kjent spilt to treningskamper denne helgen. På fredag ble det 3-4 tap for Moss i Østfoldhallen, mens søndag var det duket for årets første kamp på gress da Østsiden ble slått 3-0. Men hva med FFKs motstandere? Alta, Raufoss, Ørn Horten, Ham Kam og Oslo Øst har alle også testet ut formen de to siste dagene.

Les mer | Lagt ut: 25.03.03 | Kategori: Privat

Privat

Østsiden 0-3 FFK

Hovedbanen var enda våt, så kampen ble utkjempet på treningsbanen til Østsiden. Med sur vind helt fra Danmark, skulle det fort vise seg at det ble en lite underholdende kamp. Fredrikstad var best til det meste, men forsvaret slapp Østsidenspillerne litt for enkelt igjennom til tider. Fredrikstad vant likevel en enkel seier med sifrene 3-0.

Les mer | Lagt ut: 23.03.03 | Kategori: Privat

Privat

Fredrikstad 3-4 Moss

For andre gang i år skulle kampen om ”Østfolds stolthet” utkjempes i Østfoldhallen, men Moss klarte å klore seg fast til tittelen denne gangen også. Selv om vi har sett Fredrikstad spille vesentlig bedre kamper, er det tydelig at vi har noe på gang. Moss er også i rute før sesongstart. Les vårt kampreferat!

Privat

FFK 4-1 Kvik Halden

FFK vant som forventet lekende lett 4-1 over et tafatt Kvik-lag i Østfoldhallen fredag kveld. Med litt mer konsentrasjon burde det ha blitt langt større sifre i FFKs favør. Men hva med vår nye svenske komet? Jo, Håkan Söderstjerna imponerte stort!

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3