Viser: 1 - 30 av 71

Fredrikstad - Østsiden 3-0

Oppskriftsmessig seier

En uke etter at ferien var over for FFK ble årets første treningskamp spilt i Østfoldhallen. Det ble en oppskriftsmessig seier til FFK over Østsiden i en kamp som bar preg av å være årets første treningskamp.

Les mer | Lagt ut: 18.01.13 | Kategori: Privat

Fredrikstad Fotballklubb - Sarpsborg 08: 1 - 0

Årets første mål og årets første seier

Årets første kamp av betydning for FFK gikk av stabelen i kveld. For selv om det 'bare' var en treningskamp var det ingen supportere som ville tape mot erkerivalen og nesten 1100 tilskuere hadde funnet veien til kunstgresset i  Østfoldhallen.

Les mer | Lagt ut: 10.02.12 | Kategori: Privat

FFK - Moss 5-1 (0-0):

Utraderte mossespøkelset - best i Østfold

FFK har ikke slått Moss på elleve kamper, men i dag ble mossingene regelrett utklassert av briljant fredrikstadfotball.

Les mer | Lagt ut: 28.03.10 | Kategori: Privat

FFK - Kongsvinger 0-1 (0-0)

Tap i generalprøven

I den siste treningskampen før alvoret starter ble det nok et tap for rødbuksene. Laget står med kun to seire i sesongoppkjøringen mot et skadeskutt Ørebo-lag og Lagoa langt nede i det portugisiske seriesystemet. Det er mye som må rettes på i løpet av den ene uken som er igjen til serien starter opp.

Les mer | Lagt ut: 08.03.09 | Kategori: Privat

Treningskamp

Etterlengtet seier, men ny svak kamp

I nest siste treningskamp før alvoret braker løs, tok FFK en sjelden seier i årets vintersesong. På portugisisk jord var 3. divisjonslaget Lagoa motstander i det som utviklet seg til en sjansefattig og svak forestilling. Til slutt vant likevel FFK 3-0 etter en effektiv sluttspurt i regi av innbytter Andreas Tegström.

Les mer | Lagt ut: 03.03.09 | Kategori: Privat

FFK - FC Nordsjælland 0-1 (0-0)

Premieretap på La Manga

Abgar Barsom stod bak FFKs største målsjanse med et frisparkforsøk i stolpen. Men det var et lite kreativt og sjanseskapende FFK som til slutt tapte 0-1 for danske FC Nordsjælland i årets første treningskamp på La Manga.

Les mer | Lagt ut: 30.01.09 | Kategori: Privat

Privat

Treningskampene klare

Tips har tatt en prat med samtlige tippeligaklubber og presenterer i dag vinterens treningskamper. FFK møter blant annet Örebro, IFK Göteborg og Kongsvinger.

Les mer | Lagt ut: 21.11.08 | Kategori: Privat

FFK - Lyn 1-1 (1-1)

Gerrbrands første FFK-mål

De 300 tilskuerne som hadde funnet veien til en kald Fredrikstad Stadion fikk se en fotballkamp som på ingen måter hjalp til med å få opp varmen. Det ble som forventet en kamp preget av at det er en stund siden forrige kamp ble spilt.

Les mer | Lagt ut: 22.06.08 | Kategori: Privat

Sett det før?

Uengasjert FFK rundspilt av Moss

Hva skal man egentlig si? At vi har sett det før? At vi ikke bryr oss? Kanskje ”gratulerer kråker, nå er dere Østfolds stolthet for én dag – jippi!” Æsj, i dag finnes det ingen unnskyldning. Uansett hvordan vi vrir og vender på situasjonen; det er og forblir surt å tape lokaloppgjør – selv mot mossinger.

Les mer | Lagt ut: 24.03.08 | Kategori: Privat

Elfsborg - FFK 2-1

Tap i Sverige

Abgar Barsom tegnet seg på scoringslisten i fredagens treningskamp mot Elfsborg. Men det svenske mesterlaget fra 2006 ble likevel for sterke og vant til slutt kampen med 2-1.

Les mer | Lagt ut: 14.03.08 | Kategori: Privat

Fredrikstad - Tromsø 2-0

Tarik - årets goalgetter?

I en forholdsvis kjedelig og sjansefattig treningskamp i Østfoldhallen holdt FFK nullen for andre gang på rad og vant til slutt 2-0 etter to mål av Tarik Elyounoussi.

Les mer | Lagt ut: 07.03.08 | Kategori: Privat

FFK slo FC Lyn 1-0 på La Manga

Seier på en dårlig dag

FFK kan takke Abgar Barsom, dommeren og et ineffektivt Lyn for at de vant torsdagens treningskamp 1-0. Seieren gjorde at FFK endte på 7. plass i årets La Manga Cup II.

Les mer | Lagt ut: 28.02.08 | Kategori: Privat

Fredrikstad FK - FC Lyn Oslo

Dagens startoppstilling

ffksupporter.net gir deg dagens lagoppstilling til dagens La Manga-oppgjør mot FC Lyn Oslo. Brian West får sjansen til å vise seg frem fra start. Det gjør også fjorårets FFK-kaptein John Anders Bjørkøy.

FFK - Vålerenga 3-3 (2-2)

Har FFK funnet sitt spisspar?

Gardar Johannsson og Tarik Elyounoussi var dagens startende spisspar, viste gode takter og stod for alle tre mål i dagen kamp mot Vålerenga. Til tross for tre mål og ledelse hele tre ganger, ble det likevel tap 7-8 etter straffesparkkonkurranse. FFK må derfor spille plasseringskamp for å unngå sisteplass i La Manga Cup.

Les mer | Lagt ut: 24.02.08 | Kategori: Privat

Imponerte tross tap

FFKs nye angrepsvåpen

Det er av sine egne man skal ha det. Den gamle FFK-helten Roger Risholt senket FFK med sin scoring på overtid. Et lyspunkt: FFK kan ha funnet et nytt angrepsvåpen i Fernando Pereira Wallace.

Les mer | Lagt ut: 21.02.08 | Kategori: Privat

FFK - Strømsgodset 3-1 (0-1)

Overbevisende seier mot Godset

FFK vant til slutt 3-1 over Tippeligakollega Strømsgodset etter en morsom andreomgang med flott angrepsspill, fine tekniske detaljer og god innsats.

Les mer | Lagt ut: 15.02.08 | Kategori: Privat

FFK - SFK Sparta 2-1 (1-1)

Marerittaktig førsteomgang

FFK vant ufortjent 2-1 over SFK Sparta i dagens treningskamp i Østfoldhallen. Kampen var preget av dårlig tempo og lav presisjon i passningsspillet. FFK viste seg likevel som de mest effektive og Gardar Johannsson kunne gå av banen som tomålsscorer

Les mer | Lagt ut: 08.02.08 | Kategori: Privat

FFK - Kongsvinger 2-0 (1-0)

Ny publikumsyndling fra Sarpsborg

Rundt 800 tilskuere fikk se FFK vinne fortjent 2-0 over Kongsvinger i årets første treningskamp. Og kanskje har Fredrikstadpublikumet fått en ny yndling...?

Les mer | Lagt ut: 01.02.08 | Kategori: Privat

FFK - Kongsvinger 2-1 (0-1)

Åpnet med seier etter ferien

FFK fikk med seg en seier inn mot høstsesongen, men imponerte ikke alle på tribunen mot et brukbart 1. divisjons-lag fra Kongsvinger.

Les mer | Lagt ut: 16.07.07 | Kategori: Privat

RBK – FFK 1-1 (0-0)

Bjørk(h)øy volley!

For et mål! Og for en heading av Shaaban! FFK ligger under i det nittiende minutt før den svenske landslagskeeperen tar turen opp i Rosenborgs 16-meter. Det ender med scoring.

Les mer | Lagt ut: 01.04.07 | Kategori: Privat

Sandefjord - FFK 0-1 (0-1)

FFK med «vinnerskalle»

I nest siste treningskamp før seriestart spilte FFK mot Sandefjord på Tjøllingbanen i Vestfold tirsdag ettermiddag. Og i sin andre kamp for FFK viste nykommer Ismael Beko Fofana (bilde) seg igjen frem som en måltyv. Fofana ble matchvinner da han stupheadet inn 1-0 på slutten av første omgang.

Les mer | Lagt ut: 27.03.07 | Kategori: Privat

Fredrikstad - Hønefoss 3-0

Afrikansk magi

Endelig kunne vi se ivorianerne i kamp og de skuffet ikke. De to unge spillerne var meget delaktig i at Fredrikstad kunne gå seirende av banen mot Hønefoss. Vi kan få mye å glede oss over hvis disse to spillerne slår til.
Bilder fra kampen kan dere se her

Les mer | Lagt ut: 22.03.07 | Kategori: Privat

Cartagena - FFK 0-2 (0-0)

Vel blåst, FFK

Øyvind Hoås og Miika Multaharju scoret målene da FFK beseiret spanske Cartagena med 2-0 i treningskamp på La Manga onsdag ettermiddag. Ifølge rapportene gjorde også ungguttene Agim Shabani og Christian Halvorsen en god kamp - i en kamp preget av sterk vind.

Les mer | Lagt ut: 07.03.07 | Kategori: Privat

Viking - FFK 2-1 (1-0)

Viking vant på La Manga

Øyvind Hoås scoret og skapte etter rapportene en del bryderi for Viking-forsvaret i dagens treningskamp på La Mange, men det holdt ikke til seier. Viking vant kampen 2-1 etter scoringer av Øyvind Svenning og Peter Ijeh.

Les mer | Lagt ut: 02.03.07 | Kategori: Privat

Lyn - FFK 0-1 (0-1)

Bjørkøy straffet Lyn

Årets første FFK-kamp på naturgress ble tirsdag ettermiddag gjennomført mot FC Lyn Oslo på La Manga. I en sjansefattig kamp der FFK likevel var det beste laget, ble John Anders Bjørkøy matchvinner med sin scoring på straffespark fem minutter før pause.

Les mer | Lagt ut: 27.02.07 | Kategori: Privat

Sparta - FFK 0-1

FFK vant etter jevnspilt kamp

FFK gikk seirende ut av treningskampen mot FK Sparta Sarpsborg i Østfoldhallen onsdag kveld etter et pent mål av Tarik Elyounoussi tidlig i andre omgang.

Les mer | Lagt ut: 21.02.07 | Kategori: Privat

Nytt tap i Østfoldhallen

Tromsø stjal seieren på overtid

Med et på papiret ganske bra lag klarte ikke FFK å gjøre mål på Tromsø i kveld, og slapp inn ett på overtid. Dermed ble det nok en kamp uten seier for hjemmelaget, som ikke har fått den beste starten på sesongoppkjøringen.

Les mer | Lagt ut: 11.02.07 | Kategori: Privat

FFK - Tromsdalen 1-1

Nok en kamp under pari

Fredrikstad tok i mot Tromsdalen foran totalt 390 betalende tilskuere og igjen spiller Fredrikstad en treningskamp langt under pari mot antatt dårligere motstander. Kampen ender ufortjent uavgjort 1-1.

Les mer | Lagt ut: 04.02.07 | Kategori: Privat

FFK-Moss 2-4 (0-0)

Skal vi aldri slå Moss?

Ikke engang i supporterkamp klarer vi slå Moss, den endte 0-0. Og hovedkampen... Vel, heldigvis var det bare en treningskamp, og de som vinner er de eneste som mener den betyr noe som helst. Bjørkøy scoret ihvertfall sikkert som vanlig på straffe (bildet)

Les mer | Lagt ut: 28.01.07 | Kategori: Privat

FFK - Vålerenga 1-3

Lite å gjøre, Bolthof?

FFK spiller en grei 1. omgang mot Vålerenga, men etter pause er det lite som fungerer og Øyvind Bolthof får god tid til å nyte utsikten på snart rivningsklare Fredrikstad Stadion. Det blir til slutt 3-1 til Oslo-laget i en svært lite oppløftende forestilling sett med FFK-briller.

Les mer | Lagt ut: 27.06.06 | Kategori: Privat

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3