Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 17 sep 17, 15:27

Opprinnelig postet av madcow

Jeg er forvirret over at noen har så tunnelsyn, og lite kontakt med virkeligheten at de har troa på seier i den kampen her. Jeg er usikker på om jeg synes det er en god idé å mobilisere til en kamp der det er rimelig tydelig at vi kommer til å tape (med flaks uavgjort). Jeg tror det vil skade FFK som produkt mer enn det vil gagne oss dersom det kommer 6000+ folk på kamp som er på kanten til å gi opp FFK i en kamp der vi ikke kommer til å gjøre det bra. Jeg vil heller tro FFK som produkt vil øke i verdi dersom 6000+ folk kommer på en kamp som vi har sjans til å vinne.. 

Start har tapt 4 kamper denne sesongen her, vunnet 13.
Vi har vunnet 3, tapt 9..

At vi klarer å trekke paraleller mot det å spille uavgjort mot de i serieåpningen mot et lag som ikke hadde satt seg enda blir litt som å forsøke å hoppe fra 10ern i slutten av 60-årene og forvente at kroppen takler det like bra som da man var i 20-årene.

Nå nå. Jeg vet det er lenge siden FFK presterte noe minneverdig, men det er tross alt ikke 40 år siden årets seriåpning.... Wink

Man skal alltid ha tro på seier. Ellers er det ingen vits i å spille kampen. Start snubler iblant de også, det gjør alle. Dessuten er det vel typisk for FFK å overprestere mot de beste lagene, mens de underpresterer voldsomt mot de lag de strengt tatt burde ha slått...? 

Jeg forventer da ikke seier. Det er det vel knappest noen som gjør på vegne av FFK idag. Men det er lov å håpe! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3