Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 421

Lagt til: 09 aug 17, 23:51
Endret: 10 aug 17, 00:03
Endret av: madcow

Litt spøkefull: Slapp av folkens. Semb har sittet som leder for NFF i mange år.. der har jo kontinuitet vært prøvd i en årrekke. Det snudde jo der etterhvert.. eller?

Jeg sier på ingen måte at vi skal sparke alt og alle - men det er ... ikke et godt tegn at vi er på vei ned til 2. divisjon. Jeg vet at mange av de som sitter her (meg selv inkludert) er veldig glad i å spekulere i hva som vil løse den "floka" som klubben er i fordi vi alle bryr oss om klubben... og for flere av oss så er det også ekstra ille å se hvor bra de har fått det til i S08...

Men jeg håper at man forsøker å få ut dette på en god og saklig måte slik som vi gjør her inne fremfor å slenge dritt til spillere, trenere og apparatet rundt i det offentlige rom (f-b-kommentarer, facebook, etc, stadion/på gata) - for det tror jeg vi ALLE kan enes om ikke hjelper for noe annet enn å løse ens egen frustrasjon.

Dersom man ønsker å påvirke klubben, dersom man virkelig mener at de ideene man selv lufter her er så gode, meld deg inn som medlem i klubben. Opprett en dialog med representantene som sitter i styret ( https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=837623502 ) og få ballen rullende. 

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2012 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net | Tips oss!

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net