Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 4933

Lagt til: 09 aug 17, 08:23
Endret: 09 aug 17, 11:06
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Erikk

Hvis man skal tenke langsikitg er det vel med tanke på å bygge opp noe år for år? Særp er et godt eksempel på at man har klart det. Jeg synes det hadde vært flott hvis vi hadde klart å få til noe slikt også. Klubbens målsetting var å gjøre det bedre enn de to foregående sesongene og jeg vet mange synes dette var for defensivt. Når vi med over halve sesongen spilt har vi kun vunnet 2 kamper. Vi har dermed vært dårligere enn det som var tilfelle de to foregående sesongene. Vi ser mer og mer tydelig at dette ikke kommer til å snu. Slik jeg ser det kan vi akseptere at vi rykker ned og da kan man stille flere spørmål. Hvilke konsekvenser vil et nedrykk få? Jeg tenker på økonomi, spillere trenere osv. Skal Loberto fortsette som trener neste år i 2. div? Hvilke spillere blir med ned? Slik jeg ser saken vil et nedrykk ødelegge det vi langsiktig prøver å bygge opp, dessuten er det alt annet enn enkelt å komme tilbake. Vi kan se på klubber som Hønefoss, Ham Kam eller Moss som eksempler på klubber som sliter med å komme tilbake. At en redningsmann ikke kan bli en langsiktig løsning forstår jeg ikke. Vi ønsket jo Mjlelde med videre etter forrige sesong og jeg er sikker på at klubben så på han som en langsiktig løsning. Hvis man tar en titt på demokraten.no ser det ut til at jeg har fått en venn med overskriften "Det holder nå Loberto" litt tråkig at jeg ikke har abonement.

Hvis vi ikke har pengene vi trenger for å skape raske resultater, så har vi ikke det. Vi får ikke lånt pengene, ingen vil gi oss de og hvis vi bruker mer penger enn vi har risikerer vi poengtrekk og i værste fall å bli deplassert.

Man kan invistere i fremtidig vinning, men bare hvis man har pengene. På slutten av -90 tallet og på 2000 tallet brukte vi opp all goodwill hos det lokale næringslivet. Jeg tror det må et generasjonsskifte til for å få den tilbake.

Se på de klubbene som lykkes i vår liga. Har de veletablerte trenere og sports sjef? Se  f.eks på Florø, som vel har overprestert.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2012 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net | Tips oss!

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net