Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 aug 17, 15:10
Endret: 07 aug 17, 15:12
Endret av: arte et labore

Opprinnelig postet av Haarek
Har skrevet det før,og gjør det gjerne igjen få bort Loberto! Det funker ikke bare,sånn er det.

Spørsmålet blir hvor mange ganger man skal bytte trener for å innse at det ikke er treneren det er noe problem med. Nå har snart et dusin trenere forsøkt seg på få år uten hell. Er det da alle disse trenerne det er noe feil med, eller kan det tenkes at det finnes andre steder skoen trykker?

Det blir nesten for dumt å hente inn en ny trener atter engang som igjen må hente sine egne spillertyper og som igjen betyr store utskiftninger av stallen. Vi har prøvd den løsningen nok nå, så jeg skjønner at ledelsen denne gangen ville prøve noe nytt. Et eller annet sted ligger forklaringen på hvorfor vi år etter år ikke klarer å stable på plass et stabilt lag i 1. divisjon enn gang, det til tross for at nyopprykkede lag klarer det med bravur.

Kan det være så enkelt som at klubben gjør en altfor dårlig jobb når det kommer til å finne spillere som faktisk fungerer? Er det ting videre opp i systemet som setter en bremser for ting? Jeg kan ikke forstå at alt annet ligger til rette og så er det trener etter trener etter trener det er noe feil med hver gang.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24