Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 07 aug 17, 11:35
Endret: 07 aug 17, 11:38
Endret av: Marthe

Jeg er faktisk enig med Kanogvetalt om dette (som i og for seg ikke er unormalt).

Ville vi vært i obos i dag om vi ikke var heldige med Mjelde? Nei sannsynligvis ikke. Men jeg vil påstå at det er helt andre forhold. Halvorsen var jo ikke interessert i å prøve noe nytt, selv om det gamle viste seg absolutt ikke å fungere. Det er ikke tilfellet med Loberto. Kanskje snarere tvert i mot. Han er kanskje for glad i å prøve noe nytt for å få det til å fungere.

For eksempel, Wibe-Lund over til Erlandsen - kan vi takke Erlandsen for at vi holdt oss i Obos i 2015? Det er helt umulig å si. Det var bare så absolutt vidt at vi holdt plassen, selv om de tidligere to sesongene med WL hadde gått langt bedre. Jeg er absolutt ikke overbevist om at byttet fra WL til Erlandsen var et godt bytte, og er faktisk ganske sikker på at det hadde gått bra om vi hadde beholdt WL i 2015. Men det er jo selvsagt bare synsing fra min side.

Jeg tror uansett det er for tidlig å si om de nye spillerne ikke har noen effekt. Kampen i går ble hevet betraktelige hakk etter pause (men det er forferdelig frustrerende at vi har en omgang som den første). Om folk blir skuffet og sinte fordi de har urealistiske forventninger til hva nye spillere på laget kan gjøre, så skal vi ikke begynne å sparke treneren av den grunn. De må få mer enn 8-9 dager på å komme seg inn i laget.

Når det er sagt så synes jeg Sanel må få begynne fra start. Buduson er for "spiss" i kompetansen sin til at han kan fungere i enhver kamp. I tillegg synes jeg Åsheim har fungert bedre som defensiv midtbane enn Karoliussen, og Karoliussen har fungert bedre andre plasser, så stusset litt over at han ble satt inn som defensiv midtbane igjen i går. Lekaj virker også som en person som får ballen litt mer fremover, men om han kan spille i 90 minutter ennå vet jeg ikke.

(Vi får også et problem mot Levanger til søndan, med Leko i karantene. Om Loberto setter opp Lahdenmäki-Akiniyemi som midtstopperpar igjen på søndag så tror jeg det kommer til å klikke for meg.)

-Marthe


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24