Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 30 jul 17, 13:35

Er veldig klar for kamp i dag, og håper på en fartsfylt kamp med entusiasme fra guttane, som selvfølgelig ender med seier. Jeg har sett litt på statistikk om Strømmen før kampen i dag. 

Strømmen ligger på 9. plass med 22 poeng, 9 mer enn oss. Nesten halvparten av disse poengene har blitt tatt på bortebane, noe som utgjør en 7. plass på bortetabellen. Vi har med andre ord å gjøre med et nokså bra bortelag. Hvor vi selv ligger nest øverst på tilskuersnitt i ligaen, ligger Strømmen tilsvarende på andre enden av skalaen, 15. plass rett over Tromsdalen. Det sier dermed seg selv at turen til Fredrikstad er et av sesongens høydepunkter for Strømmen-laget, noe som ofte resulterer i mye energi på banen. 

De siste 5 kampene står Strømmen igjen med 7 poeng, 2-1-2, deres siste kamp mot Jerv endte med seier og 3 poeng. Vi kommer som kjent fra et stygt tap borte mot Florø, men står igjen med ett poeng mer enn Strømmen på de siste 5 kampene, med 2-2-1. Strømmen har scoret desidert flest mål i første omgang (noe vi vel skal ha noe av æren for..), de har notert seg 15 mål i første og 6 i andre. Når det gjelder mål mot er det omvendt, de har sluppet inn kun 4 mål i første omgang, men hele 20(!) i andre. Vi møter med andre ord et lag som statistisk sett er atskillig svakere i 2. enn i 1. omgang.

Av spillere å se opp for er det Stian Rasch som topper antall målpoeng med 5, noe lavere enn både Flo og Sanel, men fremdeles verdt å holde øye med. De har dessuten forsterket stallen med blant andre en viss Kachi fra B/G, som visstnok gjorde en veldig god debut mot Jerv, og sto igjen med en målgivende og ett stolpeskudd.

Når det gjelder oss selv er jeg spent på hvem som starter, og hvor mange av de nye Loberto starter med. Vil tro det er fornuftig å begrense antall nye spillere i startelleveren litt så vi ikke får for stort antall spillere som ikke kjenner hverandre fra før. Tror Buduson, Lekaj og Furebotn er de som raskest vil tilpasse seg spillet og integreres i laget, men blir spennende å se om alle disse starter. Mener denne startelleveren vil være å foretrekke:

                   Jensen

Westgaard  Leko  Shola  Nuhu

                  Furebotn

    Karoliussen            Veteli

                     Kapidzic

              Flo           Buduson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3