Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 259

Lagt til: 28 jul 17, 11:39

Med Furebotn på plass ser vi ut til å være ferdige på overgangsmarkedet for denne gang, til følgende resultat: 

Ut: Brix      N'diaye       Trebotic         Kaland

Inn: Bredeli      Buduson     Rocky     Henningsson       Fureli

 

Totalt sett mener jeg, hvert fall foreløpig, at vi går klart styrket ut av overgangsvinduet. Av de som har gått ut har 3/4 dessverre ikke fått det til noe i FFK-drakta. Det største tapet der må sies å være Trebotic, som jeg tror egentlig er en fantastisk spiller. Samtidig kan vi vel være enige om at hans egenskaper aldri kom helt til sin rett, noe jeg mistenker skyldtes delvis manglende form, noe grunnet lav motivasjon, men muligens også fordi han er en spiller som i større grad vil kunne blomstre i et velfungerende lag med mange løp og mer dynamikk i spillet, slik at han faktisk får utnytte fotballforståelsen og pasningsfoten sin. Dette har vi jo sett vi har manglet i de 16 første kampene, og det kan jo være med å forklare hvorfor Trebotic aldri slo ordentlig til. 

Det ser ut som at sjansene er store for at også Wright forsvinner, noe som vel heller ikke vil være det store tapet. Dette er også synd, da det virker som han egentlig har potensiale til å gjøre en god figur, bare synd vi ikke har sett særlig mye til det.

Med Buduson og Rocky inn får vi fart og evne til å utfordre fremover, noe vi har sett lite til så langt i sesongen. Vi får mer dynamikk framover, og ut ifra det jeg har lest, virker det som at Buduson vil skape langt mer rom, og dermed være en bedre makker til Flo enn det Kapidzic har vært til nå. Blant annet i forrige kamp synes jeg vi virket fullstendig ufarlige fremover på banen. Furebotn og Henningsson gir oss også flere muligheter på midtbanen enn tidligere. Jeg har sett litt på alternativer til start-ellever, og ut ifra en 442 med diamant på midten har jeg laget et forslag til startellever.

                  Jensen

Westgaard  Leko  Shola  Nuhu (Begby i kamper vi forventer å ha mye ball)

               Karoliussen

Furebotn                  Veteli

                 Rocky

          Flo             Buduson 

Med denne startelleveren har vi dessuten langt flere muligheter på benken enn tidligere. Vi vil dermed ha en benk bestående av Masalin, Begby, Skagestad, Henningsson, Kapidzic, Bredeli og Åsheim. Dette er en sterk benk. Så kommer de yngste i tillegg, Rekdal, Anas og Joel.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24