Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 2902

Lagt til: 15 jul 17, 10:34

Forrige sesong var det ikke mye som vi lykkes med, men et unntak var spissene når de endelig fikk spille sammen som spisser i 442. Mange sier at vi ikke har de spillerne som skal til for å kunne ha 2 spisser, da blir mitt største ønske for overangsvinduet at vi får inn spiller(e) slik at vi kan la spissene våre være spisser. Hvis vi lykkes med det må vi ha inn en 3. spiss. Hvis vi derimot skal fortsette med "katastrofesystemet" har vi vel ikke bruk for noen ny spiss når man kun skal bruke en og vi har 2 som begge er gode.

Noe annet som vi tidligere har lykkes med er en back "som går hele veien". Vi så Brice W gjøre en kjempejobb forrige sesong og før det har vi sett Simen Rafn gjøre det samme. VI har jo egentlig en slik back allerde i Wright men han er jo venstre i likhet med Nuhu (som er bedre defensivt). Dermed blir mitt nest største ønske å få inn en høyre-back "som går hele veien".

Det tredje største ønsket blir dermed at vi får inn en spiss hvis vi endelig får gjennomført 442 elelr at annet system med 2 spisser.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2012 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net | Tips oss!

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net