Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arildoaim

A-lagspiller

Ble medlem: 23 nov 06
Innlegg: 278

Lagt til: 12 jul 17, 17:40
Copy/paste fra Trond sin kommentar på FB på mulige overganger, men spisset teksten litt etter våre behov.
 
Mounir Hamoud (32) Høyre/venstre back/kant
Denne mannen er det bare å få hentet med en gang. En spiller jeg har veldig sansen for og er av de Agderposten listet opp det beste forslaget. Har et hav av rutine med 176 kamper i Eliteserien og 108 i OBOS-ligaen.
Kan spille både back og ving, og er god én-mot-én samt at han har en god innleggsfot.
Vært fast på Strømsgodset i flere år, men i år står han kun med to kamper. Har spilt for Lyn og Bodø/Glimt før han gikk til Drammensklubben.
 
Thomas Kind Bendiksen (27) Offensiv midt / høyreving
Har så langt denne sesongen ikke fått noe spilletid for Sandefjord etter overgangen fra svensk fotball og Elfsborg. Skal ha slitt noe med skader, men er utover det lite info å finne, bortsett i fra at det på TV2 sin oversikt står: sykdom – fra dag til dag.
Han er en offensiv midtbanespiller og har spilt for Rangers, Tromsø, Molde og Elfsborg. Så det skal ikke stå på erfaringen til 27 åringen.  
 
Jakob Lindström (24) Defensiv midt
Har etter overgangen fra Örgryte til BK Häcken slitt med spilletiden og har ikke et eneste spilleminutt for laget som ligger på 9. plass i Allsvenskan denne sesongen. Er en defensiv midtbanespiller som til tross for sin unge alder har nok av kamper. Står med 143 kamper for Örgryte hvor ble kaptein som 19-åring. Var med å hjelpe Örgryte til opprykk i 2016 med 26 kamper, 14 mål og 14 assist. 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2012 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net | Tips oss!

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net