Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 259

Lagt til: 14 jun 17, 09:14

Fint med en sånn tråd.

Trebotic ut er helt greit nå. Tar nok opp en nokså stor del av lønnsbudsjettet, og har ikke stått mer fram enn at det ikke ville vært store tapet om han dro, forutsatt at vi får spillere inn.

I løpet av sommeren håper jeg vi først og fremst får inn en defensiv midtbanespiller som kan sjefe på midtbanen defensivt, og tette rommene mellom forsvaret og midtbanen i kamper hvor vi sliter med å spille oss fremover (som tross alt skjer ganske ofte). Karoliussen har ikke behersket denne rollen like bra som Loberto sikkert håpte, selv om jeg må si jeg liker den gløden han alltid utviser. Så hadde det vel heller ikke akkurat gjort noe å få en ordentlig høyreback inn i laget, det har vært etterlyst av mange.

Som type har jeg hørt Fjelde beskrevet som en svært profesjonell og seriøs idrettsutøver. En spiller som har stor treningskapasitet og alltid gir høy innsats. I forbindelse med overgangen til Skottland uttalte han dessuten at den fysiske spillestilen der passet ham godt, noe som høres lovende ut mtp OBOS.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24