Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 4164

Lagt til: 27 apr 17, 15:58

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

2) Har ingenting imot at ekteparet Høili støtter klubben som de gjør. Men jeg tror det er helt nødvendig at FFK igjen blir økonomisk uavhengig, kan tjene sine egne penger og styre sin egen økonomi. Hvis veien å gå er å slå klubben konkurs, rykke ned i 6. divisjon (eller whatever) så gjør det likegodt. Derfra kan man bygge seg opp igjen. Dette har mange klubber klart før FFK. Så lenge klubben ikke kan ta en eneste avgjørelse uten at investorer og forretningsfolk skal ha det tyngste ord så kommer nok klubben aldri sportslig opp og stå igjen. Det er hva jeg tror. 

Stort sett enig i punkt 1, FlightOfTheRat, men punkt 2 er jeg omtrent helt uenig i. Jeg er enig i at vi bør være uavhengige av Høili og at "investorer" ikke skal ha det tyngste ordet, men det er så langt jeg strekker enigheten. Å slå klubben konkurs er absolutt ikke veien å gå. Vi startet omtrent på nytt økonomisk for et par år siden da ASet ble avviklet og kommunen kjøpte stadion. Ser ikke helt at det blir den store forskjellen å starte på nytt i syvende divisjon.

Du skriver også at det er mange klubber som har klart det før FFK? Hvilke da egentlig? Lyn er eneste jeg kan komme på som har startet på bunnen og de er langt fra å ha bygget seg opp. De kaver fortsatt rundt nede på nivå fire og de måtte ikke starte helt i bunnen en gang. Fra utlandet klarer jeg heller ikke komme på noen (som ikke er blitt kjøpt opp av utenlandske eiere som kaster penger på klubben. Men det er jo disse investorene du ville bli kvitt.)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2012 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net | Tips oss!

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net