Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 622

Lagt til: 27 feb 17, 22:16

 

Terningkast 5

Joona Veteli. En spiller FFK etter beste evne prøvde å dempe forventingene til. Loberto sa da Veteli ankom byen at dette var en spiller for framtiden og han ville trenge tid for å tilpasse seg. Jeg er helt enig at det er en spiller for framtiden, men det er i aller høyeste grad en spiller på kort sikt også. Dette er en spiller trenerne kjenner godt og har fulgt over tid.  Veteli er den som imponert mest til nå i oppkjøringen. Det er vel egentlig bare et spørsmål rundt han, og det er den fysiske delen av spillet. Jeg synes dog Veteli forflytter seg så raskt og mye , slik at han vil unngå de store fysiske slagene. Jeg blir ikke overrasket om han blir en av divisjonens store utropstegn i år.

Terningskast 4

Dinko Treboti?. Ikke tvil om at Treboti? har kvaliteter som er mer enn gode nok for å dominere i denne divisjonen, og han er i utgangspunkt en av divisjonenes aller beste spillere. Samtidig er det en grunn til at han er i FFK. Flere har ment at han er for god til å spille i FFK, slik er det selvsagt ikke og det er et varsku at FFK blir den åttende klubben på de ni seneste sesongene. Riktignok har den profesjonelle fotballen blitt forandret, men så mange klubbytter er verken bra eller vanlig.  Jeg setter spørsmål rundt spillerens mentalitet og da kan enkelte kamper i Obosligaen bli en utfordring. Jeg har en følelse av at det enten blir himmel eller helvete for Treboti?.

Mislav Leko. Her virker det som FFK fått inn en robust ledertype og i tillegg en meget reflektert person. Leko virker like trygg på banen som utenfor. Han er til tross for sin størrelse flink med ballen og god til å lede sine lagkamerater. Han vil bli en stor forsterkning for FFKs defensiv og forhåpentlig den leder klubben savnet de siste sesongene. Leko vil bli viktig på både offensive og defensive dødballer, et viktig moment i Obosligaen. Det er to uromomentet rundt Leko; Han liker ikke når det går fort langs bakken, Leko er stor og ikke veldig bevegelig. Akkurat som med Treboti? er FFK for Leko den åttende klubben på siste ni sesongene.  Noe som gjør at han aldri fått den stabiliteten i spillet som er ønskelig for en som skal lede et forsvar.

Edvard Skagestad. Skagestad har masse eliteserie-erfaring, og er en spiller med svært gode holdninger til trening. Han sto høyt på ønskelisten til Loberto,  en spiller som vil sette standarden i gruppa. Jeg synes han har sett litt ”kantig” ut i starten av oppkjøringen, og Skagestad er nok litt uvant med å ha en så sentral rolle som han har i dette FFK-laget. Det er ting jeg regner med vil gå seg til i god tid før seriestart.

Terningkast 3

Jarkko Lahdenmäki. Finsk sisu er et kjent ord, og mange vil nok kjenne igjen det i Lahdenmäki. Han er begrenset som fotballspiller, men har en innstilling som vil bli gull verdt for dette laget. En spiller som Loberto tar med seg i krigen og Lahdenmäki vil bli sentral i mange tøffe bortekamper for FFK denne sesongen.

Rino Falk Larsen. Falk Larsen var med FFK på treningsleir allerede 2011, det skulle gå 6 sesonger for han trakk på seg den rød/hvite drakten. Han er en meget ambisiøs ung herremann med gode treningsholdninger. Han har stor forflytningsevne og er meget nyttig hvis FFK ønsker å presse sine motstandere høyt.  Jeg tror ikke han blir noe mer enn en joker den første sesongen og nok vil bli benyttet som en rollespiller mot en viss type motstand.

Kevin Wright. Her er jeg snill som gir en treer på terningen. Helt klart den spiller jeg er mest usikker på, og han har vært svak i de tre første kampene. Det å starte dårlig i Fredrikstad FK er sjelden bra, og har vist seg som en formidabel oppgave å snu. Wright har absolutt potensial, en kvikk spiller med gode ferdigheter, men fortsatt ung og uferdig.  Han virker lite robust i det fysiske spillet og uferdig taktisk. De to ingrediensene er viktige i Obosligaen, og er det en spiller som trenger tid på seg

årets FFK-stall, tror jeg det er Wright


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24