Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 01 jan 17, 23:13

Opprinnelig postet av Erikk

Simen Rafn er klar for LIllestrøm. Trist ,men ikke overaskende vil jeg si.

Personlig er jeg veldig glad i backer "som går hele veien" og som "dobler med vingen". Dette er jo også noe av det vi har gjort bra til tider de siste sesongene. Jeg skulle likt å vite hva de gjorde i for å beholde Rafn eller Brice W.

Nå var det vel aldri snakk om å "beholde" Rafn i denne omgang, han var jo under kontrakt med Gefle, og retur til FFK var kun en av mulighetene han vurderte.

Ellers er jeg helt enig i det du skriver. Akkurat som deg er jeg ikke overrasket over at han valgte en TL-klubb når muligheten bød seg. Jeg forstår ham også.

FFK vil nok komme tilbake til øverste nivå, såpass optimistisk er jeg, men jeg er ikke sikker på at det blir i år heller. Og enkeltspillere må få lov til å tenke på egen fremgang også. Kanskje Rafn blir en suksess i LSK og får muligheten i en enda bedre klubb, landskamper, Europacup ... Vi som supportere får håpe at styre og stell i FFK får skuta i så god fart igjen at fremtidige Rafn'er kan bli lenge i FFK uten å måtte tenke at de ofrer karrieremuligheter for klubblojalitet.

Ja, og godt nytt år forresten! 

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3