Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 08 des 16, 16:57

Dette er rett og slett svakt, å ansette en uerfaren leder i en klubb som FFK forteller meg at det er på tide at de ledende strukturene i styret finner seg noe annet å gjøre.. Latterlig!

30 år, aldri vært i nærheten av å ha erfaring fra toppfotball som leder. Joda, blind høne kan også finne korn. Men nå i disse dager så har man muligheten til å virkelig finne en stabil sjef for 5-10 år. Nå blir det litt som å håpe det skal gå fint.. Hva skjer når erfaring til å løse konflikter når slitasje fra omgivelser og spillere, trenere og supportere begynner å merkes. 

Jeg er redd FFK må ha mye flaks skal dette gå bra. 

Jeg skal ikke male fanden på veggen helt, Joachim Heier virker som en fin fyr, vært i fotballen lenge som spiller og kommer fra ett godt hjem. Regner med at han har noe økonomi og markeds utdannelse, og sikkert litt idrettsforståelse. Som sportssjef er han helt sikkert en spennende type, bør ha oversikt over hva som finnes av unge og rimelige spillere i regionen. 

Men som dagelig leder i forhandlingsposisjon med agenter, sponsorer etc. kommunikatør med medier og som klubbens representant i norsk fotball, der blir han en lettvekter uansett hvordan du vrir og vender på det!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3