Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 02 nov 16, 01:02

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av kjell-H

For en ting er sikkert og det er at 50% av dette laget må byttes ut!

I så fall løper vi den risikoen at laget trenger tid på å bli samspilt, og tid er vi ikke veldig flinke til å gi folk i Fredrikstad ... 

Enig med siste taler. Tror det er en dårlig idé å bytte ut halve laget. Spillerne må kjenne hverandre. God kommunikasjon, som etterlyses, handler om mer enn ord. Det handler ofte om å ikke behøve ord, men om å vite hvor man har hverandre, at spillerne tenker nogelunde likt, og kan forutse hverandres måte å løse situasjoner på. Sånne ting kan ikke bare drilles inn på et øyeblikk, det vokser frem over tid. 

Skal bli spennende å se om Mjelde ønsker å fortsette. Det vil bli helt andre premisser for ham å lede et lag han nå allerede kjenner fra start i en ny sesong, fremfor å overta halvveis og desperat forsøke å redde fra katastrofe. Kan godt tenkes at Mjelde selv vil legge vekt på mulighetene for å lede FFK tilbake til Tippeligaen igjen - en bragd som i så fall nok vil regnes som enda større enn årets redningsaksjon.  

Noen utskiftninger i spillerstallen ligger vel i luften, men p.t. må vel trenerspørsmålet regnes for mer fundamentalt å få avklart. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3