Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5511

Lagt til: 25 okt 16, 08:45
Endret: 25 okt 16, 08:51
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Da Nils Arne Eggen hentet hjem 14 seriemesterskap på 15 år for RBK var noe av det mest sensasjonelle at mannen fikk lov å trene en og samme klubb i 15 år. En trener som får så stor tillitt fra sin klubb har helt andre muligheter for å lykkes enn en som har kniven på strupen fra første sesong, og blir sparket ved første unnskyldning. 

Her påpeker du noe vesentlig. Eggen var nære ved å få sparken i RBK flere ganger i de første årene, men de valgt å beholde ham. Kontunitet er en sterkt undervurdert verdi i fotball.

Kanskje har vi hatt en trener i våre rekker som kunne vært vår "Eggen", men vi har vel heller ikke all verdens tålmodighet når forventnigene ikke innfris.

For å oppdatere eventuelt yngre forumdeltagere: RBK vant den norske serien flere ganger på rad på -90 tallet med Nils Arne Eggen som trener. Det medførte at de fikk anledning til å spille E-cup flere år på rad. De første årene ble det braktap på braktap. Ettersom de hadde ressurser langt over noen andre lag i Norge var det ikke nok å vinne serien. De skulle lykkes i Europa også. Og det gjorde de, men det tok noen år. Og de lyktes, kanskje først og fremst, fordi de fikk øve flere år på rad.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3