Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 23 okt 16, 23:24

Først og fremst -  Utrolig deilig at VI klarte brasene ved å sikre ny kontrakt for OBOS divisjonen i 2017. 

På papiret så er "riktige ting" har de siste årene blitt gjort for å ta ferden oppover, dessverre har vi allikevel de siste to sesonger endt opp med å sloss for ny OBOS tilværelse.  Det må vi virkelig gjøre noe med for slik skal det ikke fortsette.

Trenerskiftene har vært mange. Hver trener har sin filosofi og må ha spillere som funker etter denne. Det har virkelig blitt et dyrt problem for oss. Wibe-Lund arvet det han gjorde ved å si ja til stillingen. Når han kastet inn håndkleet hentet Erlandsen inn sine forsterkninger og spillende spillere som bl.a. kom fra Malmø "forsvant" og fikk diagnosen nakkesleng.

Ny sesong, 2016, og ny trener da Erlandsens kontrakt utløper (heldigvis).... Papirene er i orden på Halvorsen (eller er de egentlig det). Spillestilen er definert og krever de raskeste vinger, slik Bodø-Glimt hadde. En drømmespiller som Aalbu blir en skygge av seg selv, det kjøpes inn nye spillere, men nok engang funker det ikke. Ikke før trener sies opp og Mjelde tar over og kjører igang 4-4-2 med en skikkelig fighter i Flo på topp.

Trivselen når spillegruppen og prestasjone kommer på rekke og rad minus et arbeidsuhell med 10 mann.

Vi ser lag med betydelig mindre ressurser hevder seg, Jerv som nyoprykket til 2015 sesongen etablerer seg i toppen fra dag 1. Det samme kan sies om Kongsvinger som virkelig har et sterkt lag, nyopprykket til OBOS 2016.  Det er impoenerende.

Hva er det de gjør, de som tar nesten to divisjoners sprang på halvannen sesong (fra 2 divisjon til toppen av OBOS + semifinale i NM) ?

Jeg tror det handler om noen enkle ting som også er billige løsninger. Det handler mest av alt om å skape en spillerstall med kontinuitet og fellesskap, i dette også kombinasjonen av den riktige trener/sportssjef og de riktige spillere som både liker og kjenner navnet på resten av laget han spiller på. Dette gir spilleglede, det har vi sett i Mjøndalen, vi ser det i Jerv og i Kongsvinger. Dette kommer utfra en felles glede og ansvar for å vinne. De jobber for hverandre og det er morsomt å være der!

La oss skyte gullfuglen denne gangen, en trener som vi skal ha med oss minst 5 år fremover, nettopp fordi vi vet at han er unik. Det kan være Mjelde, men det kan også være en Vegard Hansen fra Mjøndalen. En som spiller smart fotball som de i Kr. Sund, en som bruker våre tre local lads (Westgaard, Aasheim og Begby) og utvikler de, men som også kan handle virkelige forsterkninger i hver lagdel, både fra norden men også fra øvrige gode forballnasjoner der prisen er ok. 

FFK har ressurser, stadion, publikum til å få dette til. La oss se på hva de som får det til gjør denne gangen. Svaret er 100 % sikkert riktig trenerteam/innkjøpere på 5 årskontrakt og  med spillere som de har valgt ut. Så kjører vi klatreetappen derfra, det kan bli moro....

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24