Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 10 nov 12, 18:03

Da har man sett første hele Rovers-kamp på en god stund (kampene går jo ikke akkurat ukentlig på TV).

Førsteomgang: God start med mye fint spill langs bakken og hovedsakelig langs kantene. Fikk straffe og scoret på den, men dårlig forsvarsspill og 1-1 litt senere. Birmingham tok over spiller mer og mer utover i omgangen.

Andreomgang: Bortsett fra et par minutter med sjanser rundt ti minutter før slutt, så styrte Rovers hele omgangen. Hadde det ikke vært for at linjemannen gjorde jobben sin, så hadde resultatet blitt både 3, 4 og 5-1, for spillerne gikk som regel i offside hele tiden.

Murphy og Etuhu er ikke akkurat den mest kreative midtbaneduoen og spillet stoppet altfor ofte opp om kantene ikke hadde ledig rom. Det ble mye balltrilling på tvers fra 40 meter og inn. Ingen avløsende pasninger der gitt, og de få gangene det kom en pasning så var som sagt mottaker allerede offside.

Morsomt å se Berg og Hendry side om side på benken! Positivt innhopp av Fabio Nunes, men om man kjøper 1100 portugisere så må nødvendigvis noen av dem gjøre et inntrykk også. Savnet faktisk Gamsten utpå der, tror han kunne fått mer ut av dødballene enn de som fikk ansvaret i dag.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24