Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 nov 12, 08:46

Etter så mange kandidater og lovnader fra eierne om at Blackburn var såpass interessant at det ikke var måte på til liste med kjente managere som ville ha jobben. Det stod tydeligvis mellom Holloway og Berg. Den ene karimatisk som få, mens Berg ikke engang vet hva ordet betyr. Så spørs det om vi trenger en som skaper entusiasme eller en som kan smelle litt i dørene.

Han tok Lyn til tredjeplass det første året, så noe må han har gjort riktig. Han holdt også Lyn midt på tabellen de andre årene han var der, og da han forsvant, så forsvant jo egentlig Lyn også. Jeg tror at han fikk lovnader om at han skulle få tid til å bygge opp et lag bestående av talenter i LSK. Han fikk i hvert fall voldsomt skryt av de yngre i Lillestrøm over hvor proft alt ble etter at han ble ansatt.

Så tok vel hele prosessen for lang tid for utålmodige LSK-ledere og de gikk for en annen løsning. Pumpe ut mest mulig penger på avdanke proffer som vil hjem og tjene mest mulig penger for minst mulig innsats.

Han kan nok sin fotball, men jeg lurer på om han har den fjerneste anelse om hva han har begitt seg ut på nå. Han har jo selv åpenlyst kritisert de indiske eierne, så det virker rart at han hoppet på dette.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3