Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 28 sep 12, 21:44
Endret: 28 sep 12, 22:10
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av arte et labore

Jeg skjønner ikke helt timingen. Laget gjør det bra i serien (poengmessig that is). Det mest ideelle ville selvsagt vært at Kean satt på en kontrakt ut året, tok klubben opp til Premier League og så fikk en bedre manager ta over.

Jeg mener, hvilken manager med respekt for seg selv vil ta over en Championship-klubb med den ledelsen der? Hadde Rovers vært i Premier League så kunne man i hvert fall siktet litt høyere.

Dette skulle vært gjort på samme tid i fjor (senest august), og da skulle også pengene blitt investert.

Veldig bra timing av Venkys dette. Overgangsvinduet er stengt og klubben har endelig begynt å vinne kamper, da sparker man treneren så en ny trener må forholde seg til stallen frem til januar...

Blir ikke overrasket om den udugelig ledelsen drar frem Souness på en pressekonferanse innen kort tid.

De måtte gjøre noe. Vi har ikke spilt bra selv om vi har tatt mange poeng. Publikum har blitt færre og færre selv om poengene har rent inn og det ville ikke blitt bedre. Det var veldig mange som lovet å holde seg vekk fra Ewood fram til Kean forsvant.

Det at vi er en Championship-klubb tror jeg nok ikke vil hindre oss i å få en bra manager. Tror ikke det blir noe værre enn om vi var i Premier League. Selvsagt noen som vil takke nei på grunn av eierne, men ligaen vi spiller i tror jeg ikke har så mye å si i og med at vi satser alt på å spille i Premier League neste år.

Souness hadde heller ikke vært så aller værst valg. Han gjorde det bra forrige gang han var på Ewood. Må bare passe på at han ikke blir der for lenge. Litt Nordlie takter over han  :-)

EDIT: Bettingselskapene har nå en odds på mellom 2 og 2,5 på Sherwood som manager og mellom 2,5 og 3,5 i odds på Shearer. På de neste plassene kommer McCarthy (Håper ikke det) og Redknapp

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3