Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 aug 11, 16:07

Opprinnelig postet av foyn
Når det er sagt så er det en smule festlig å korrigere f.eks labores ralling om at ffk er unike i det meste og man bryter alle tyngdelover når det gjelder støtte og engasjement..

Ha ha ha, den var god. Har vel aldri sagt at Fredrikstad er unik, bare bedre enn Sarpsborg, og det skriver du jo selv at vi er.

Er det noen som har hevdet at de er fantastiske og unike så er det vel sarpingene. Dem kjefter da aldri på spillerne sine, her er det lov å gjøre feil. Der drar man selvsagt ikke hjem før kamp uansett hva stillingen er. Der maser man ikke om forsterkninger. Tippeligaen er en ren bonus og ingen fare om det blir nedrykk, de er like blide uansett. Og listen er sikkert lengre over ting sarpingene hardnakket påstod før sesongen, ulikt noen andre klubber og supportere i Norge.

Vel, en og en av disse påstandene har i grunn falt denne sesongen. Nå vet jeg ikke hvordan det er med kjefting på spillere på banen, men det har sikkert kommet noen rotter oppi der også som sier i fra om ting de ikke er fornøyd med. Man ser også på fossefallets forum at kritikken mot enkeltspillere har begynt å ta av for hver kamp. Interessen der har også dalt en god del.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3