Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 31 aug 11, 15:55

[quote=Willy René]

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av Arte et labore

Jeg presenterer :

"Publikum var for alvor i ferd med å vende laget ryggen. Til hjemmekampen mot Pors 27. september kom det 132 tilskuere, mot Odd uken før 120. Gjennomsnittet på hjemmekampene dette året var ynkelige 457 tilskuere, det laveste snittet på Fredrikstad Stadion noensinne."

 

Er det det man kaller "fattigmannstrøst"?

Fattigmannstrøst - ja, kanskje..

FFK har hatt og har en imponerende støtte blant innbyggerne i alle år. Sarpsborg har hatt ikke klart å bygge opp den samme støtten for sitt fotball-lag av mange årsaker.. Man ser motsatt trend innen hockeyen, men det er jo selvfølgelig et håp at Sarpsborg-fotballen kan ha noe på gang via stabilitet og nogenlunde resultater.. Man ligger noen ti-år bak FFK så jeg tviler på om vi blir noe annet enn lillebror i min levetid men det er da håp for kommende generasjoner..

Når det er sagt så er det en smule festlig å korrigere f.eks labores ralling om at ffk er unike i det meste og man bryter alle tyngdelover når det gjelder støtte og engasjement..

Det går en rød tråd  fra tilropene som steinar bærøe fikk til ramberg i dag.. Og selvfølgelig faller publikumstallene når det er dårlige resultater..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24