Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Jerv - FFK 06. august 2017 (Eurosport Pluss eller Eurosport Player)

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1322

Lagt til: 08 aug 17, 20:57

Jeg er ikke noe tilhenger av å bytte trener, men om man skulle finne på å gjøre det så er det i det minste viktig å finne en trener med samme type filosofi som loberto så spillerne passer den nye treneren også.

Det har jo vært mye av problemene til FFK de senere årene at de har vinglet mellom trenere med forskjellige måter å spille fotball på. Vi hadde en stall nå som var tilpasset 4-3-3 og spill hurtig langs bakken, mens loberto ønsket å spille mer ball possesion, ergo helt feil spillere i stallen og igjen måtte man bytte alt. Så skal vi nå bytte så må vi bytte til en trener med samme tankesett som loberto i det minste

---------------------------

Innerst inne er vi røde alle mannn

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2158

Lagt til: 08 aug 17, 21:22

Enig i at man bør ansette en trener som kan benytte seg av den stallen man pdd har, men man bør også sørge for at den trenere spiller en fotball som FFK publikumet liker. Altså hurtig angrepsfotball, og at det angripes på kant og gode på overganger. Spillerne  i dagens stall tror jeg kan fungere både i 4-3- 4-4-2 og 4-2-3-1..


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 4933

Lagt til: 09 aug 17, 08:23
Endret: 09 aug 17, 11:06
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Erikk

Hvis man skal tenke langsikitg er det vel med tanke på å bygge opp noe år for år? Særp er et godt eksempel på at man har klart det. Jeg synes det hadde vært flott hvis vi hadde klart å få til noe slikt også. Klubbens målsetting var å gjøre det bedre enn de to foregående sesongene og jeg vet mange synes dette var for defensivt. Når vi med over halve sesongen spilt har vi kun vunnet 2 kamper. Vi har dermed vært dårligere enn det som var tilfelle de to foregående sesongene. Vi ser mer og mer tydelig at dette ikke kommer til å snu. Slik jeg ser det kan vi akseptere at vi rykker ned og da kan man stille flere spørmål. Hvilke konsekvenser vil et nedrykk få? Jeg tenker på økonomi, spillere trenere osv. Skal Loberto fortsette som trener neste år i 2. div? Hvilke spillere blir med ned? Slik jeg ser saken vil et nedrykk ødelegge det vi langsiktig prøver å bygge opp, dessuten er det alt annet enn enkelt å komme tilbake. Vi kan se på klubber som Hønefoss, Ham Kam eller Moss som eksempler på klubber som sliter med å komme tilbake. At en redningsmann ikke kan bli en langsiktig løsning forstår jeg ikke. Vi ønsket jo Mjlelde med videre etter forrige sesong og jeg er sikker på at klubben så på han som en langsiktig løsning. Hvis man tar en titt på demokraten.no ser det ut til at jeg har fått en venn med overskriften "Det holder nå Loberto" litt tråkig at jeg ikke har abonement.

Hvis vi ikke har pengene vi trenger for å skape raske resultater, så har vi ikke det. Vi får ikke lånt pengene, ingen vil gi oss de og hvis vi bruker mer penger enn vi har risikerer vi poengtrekk og i værste fall å bli deplassert.

Man kan invistere i fremtidig vinning, men bare hvis man har pengene. På slutten av -90 tallet og på 2000 tallet brukte vi opp all goodwill hos det lokale næringslivet. Jeg tror det må et generasjonsskifte til for å få den tilbake.

Se på de klubbene som lykkes i vår liga. Har de veletablerte trenere og sports sjef? Se  f.eks på Florø, som vel har overprestert.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 421

Lagt til: 09 aug 17, 23:51
Endret: 10 aug 17, 00:03
Endret av: madcow

Litt spøkefull: Slapp av folkens. Semb har sittet som leder for NFF i mange år.. der har jo kontinuitet vært prøvd i en årrekke. Det snudde jo der etterhvert.. eller?

Jeg sier på ingen måte at vi skal sparke alt og alle - men det er ... ikke et godt tegn at vi er på vei ned til 2. divisjon. Jeg vet at mange av de som sitter her (meg selv inkludert) er veldig glad i å spekulere i hva som vil løse den "floka" som klubben er i fordi vi alle bryr oss om klubben... og for flere av oss så er det også ekstra ille å se hvor bra de har fått det til i S08...

Men jeg håper at man forsøker å få ut dette på en god og saklig måte slik som vi gjør her inne fremfor å slenge dritt til spillere, trenere og apparatet rundt i det offentlige rom (f-b-kommentarer, facebook, etc, stadion/på gata) - for det tror jeg vi ALLE kan enes om ikke hjelper for noe annet enn å løse ens egen frustrasjon.

Dersom man ønsker å påvirke klubben, dersom man virkelig mener at de ideene man selv lufter her er så gode, meld deg inn som medlem i klubben. Opprett en dialog med representantene som sitter i styret ( https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=837623502 ) og få ballen rullende. 

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


ey1984

Juniorspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 77

Lagt til: 10 aug 17, 01:03

Veldig enig i det du kommer med i de to siste avsnittene her. Nøkkelen bak å gjenetablere en sunn klubb må være å skape en klubb alle kan stille seg bak, en klubb som representerer byen. Dette etableres igjen ved dialog og åpenhet mellom klubb og fans. Også verdt å huske på at man kan kritisere mye av den jobben som har blitt gjort det siste året, mye berettiget, men klubben slik den er i dag (Heier, Loberto, Olsen og Lunde) skal hvert fall ha kred for jobben de har gjort med å signalisere ønske om åpenhet og dialog med fans, næringslivet og ikke minst media. Jeg synes dette er noe vi som fans bør følge opp.


Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 26

Lagt til: 10 aug 17, 15:28

Det er også et medlemsmøte mandag 21. august som det kan være verdt å være med på. Har pleid å være mulig for folk å stille spørsmål.

-M


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 4163

Lagt til: 10 aug 17, 20:04

Har det blitt annonsert noe sted? Jeg har ikke fått med meg det møtet før nå

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 26

Lagt til: 10 aug 17, 20:19

Det ble annonsert på FFKs sider i begynnelsen av juli, men ellers ganske liten oppmerksomhet rundt det.

http://www.fredrikstadfk.no/nyheter/medlesmote-21.augustFlat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2012 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net | Tips oss!

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net