Husk meg
Brukernavn
Passord

Overgangstråden

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 8 8

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 14 jul 17, 12:33

Opprinnelig postet av arildoaim

Hva tenker tenker forresten folk om Ardian Gashi?

 

Den kællen er jo like gammal som meg, er det noe futt igjen i ham fortsatt?

---------------------------

Griseforsiktig optimist.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 27 jun 17, 19:40

Opprinnelig postet av kjo

Er hjertens enig. Brix er kvikk, har driv og er en tøff spiller. Knallhard i duellene, full innsats. Kommer til innlegg fra kant, og er ikke redd for å prøve et skudd. 

Kan ikke si at dert er slik jeg husker han. I treningskampene var det driv over han, men etter det viste han lite eller ingenting. Full innsats er heller ikke det første jeg tenker på når jeg tenker på han.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 27 jun 17, 21:55
Endret: 27 jun 17, 21:57
Endret av: Marthe

Bortsett fra N'Diaye er det vel få som har fått så mye klager som Brix. Jeg synes og det er veldig synd at han han forsvinner, og har alltid igrunnen syntes han var ganske god (tidvis i alle fall), men det har vært massevis av folk både på Face og tribunen som har klaget fælt på'n. Karoliussen er på en "god" tredjeplass på klaging.

Mulig det er vinklinga til F-B, men de får det i alle fall til å høres ut som at han er oppriktig lei seg for at han må finne seg noe annet. Jeg synes forøvrig også at det er ganske dårlig å måtte ta hint på at man ikke er ønsket i troppen lengre, og ikke faktisk få beskjed.. men det er kanskje ikke så uvanlig med fotballklubber.

-M


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 23 jun 17, 14:38

Når det gjelder formasjon så venter jeg fremdeles på gode argumenter som tilsier at en permanent og absolutt omlegging til 4-4-2 (Loberto har tross alt anvendt 442 ved noen anledninger) vil løse noe som helst. Vi sliter med å skape fart i angrepsspillet vårt, og det er spesielt i lengderetning fra bakerste ledd det skorter. Vi ser sjeldent FFK-spillere vinne ballen lavt i banen for så å utfordre fremover. Mangel på selvtillit kan selvfølgelig forklare noe, men jeg tror nok også Loberto ønsker en spiller som i større grad enn Karoliussen mestrer rollen som lavtliggende ballfordeler. Jeg kan bare ikke fri meg fra å tenke tilbake på alle de kampene i fjorårssesongen og året før der igjen hvor vi stanget mot et lavtliggende forsvar i 85 minutter i en 442-formasjon, men egentlig ikke skapte en eneste sjanse. Jeg avskriver på ingen måte 442 som et system som kan funke i noen kamper, men jeg skjønner ikke hvordan du mener at en omlegging til 442 i seg selv skal løse noen problemer.

Når det gjelder trener vil jeg dessuten poengtere at jeg på ingen måte er enig i at det eneste argumentet mot å gjennomføre et trenerbytte nå er en slags stolthetsfølelse ved å ikke ville "bevise at vi er en kaosklubb". Det har ikke noe med overgangstråden å gjøre, men er fremdeles noe som blir gjentatt så ofte at det begynner å fremstå som en etablert sannhet, noe jeg ikke er enig i.

Angående Rocky så vet jeg han tidligere har spilt ving, men bekledde vel hovedsakelig spissplassen da han var i Raufoss. Teknisk dyktig spiller som liker å ha ballen i beina, en egenskap vi for så vidt mangler på topp, da verken Flo eller Sanel har særlig å bidra med på det punktet. Han har, i likhet med tremenningen Kamer Qaka, noe som må omtales som en sterk personlighet, og med feiringen hans mot FFK-publikummet på Raufoss i fjor kan jeg ikke si jeg er umiddelbart begeistret for typen.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5508

Lagt til: 22 jun 17, 08:24

Opprinnelig postet av Erikk

Elefanten i "rommet" må være trenerne, vi ligger på direkte nedrykkplass og spørmålet må være lov å stille. Når de gjelder signeringene før sesongen har de desverre igjen vært en fiasko og vi må igjen reddes fra nedrykk. 

Vi har en hovedtrener som har klart seg bra på høyere nivå enn Obos, så han burde nok klare dette også. Hvilke signeringer har vært fiasko?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3489

Lagt til: 22 jun 17, 08:55

Hvilke signeringer har vært en fiasko av de som kom før årets sesong? Jeg vil svare at Leko, Falk-Larsen og Veteeli ikke har vært det, men resten har desverre ikke innfridd slik jeg ser det. Hvis Flo forsvinner og vi skal fortsette med en spiss vil jeg rett og slett si at det er tragisk. Hva er best for laget? Er det å ikke bruke 2 spisser og ligge der vi ligger på tabellen? Treneren har lykkes i Haugesund en halv sesong når alt var "på skinner". Hos oss har trenere med lengre merittlister mislykkes og han er på ingen måte alene.



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 8 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3