Husk meg
Brukernavn
Passord

Dagens F-B, 18. august

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 4 2

Fredrikstadsupporter

Bedriftsspiller

Ble medlem: 09 aug 12
Innlegg: 5

Lagt til: 19 aug 12, 10:16

Opprinnelig postet av Ellis


Flott å få en redegjørelse i forhold til avtalen mellom Værste og FFK. Det var på høy tid at vi fikk denne. Joda, vi kan velge å fortsette spekulasjonene i de nærmeste årene. Det finnes alltid en annen versjon eller en annen mulig tolkning av avtalen eller andre grep som er gjort. Hva vil vi egentlig sitte igjen med hvis vi fortsetter? Jo, en klubb med et stadig synkende omdømme og stadig vanskeligere grunnlag for drift. Det som må gjøres nå er å gi arbeidsro og gi støtte til klubben i den vanskelige situasjonen den har kommet i. Det er kanskje ikke så farlig med oss som jevnlig er her inne. Vi er nok å finne på stadion nærmest uansett. Det er nå på tide å vise hele byen at vi har noe å være stolt over. Være glad for den totale forandringen som har skjedd med henblikk på åpenheten og den økonomiske ansvarligheten som vises. Vi trenger på ny å få fram engasjementet som vi fikk i kvalikkampene for to år siden og som vi fikk i bøttevis når vi først kjempet med ryggen mot veggen de første årene i TL. Jeg ønsker meg tilbake på stadion med den unike følelsen av samhold som jeg har fått ved de nevnte periodene. Det er da vi viser Fredrikstads befolkning og klubbens potensielle støttespillere at det er verdt å identifiseres med klubben! Første mulighet er neste helg. Hadde det ikke vært fantastisk med 10 000+ tilskurere, sang og engasjement gjennom hele kampen. Er helt sikker på at gutta ikke kunne tapt med en slik forvandling. Jeg skal ihvertfall gjøre hva jeg kan for å dra med meg alt som kan krype og gå på den kampen!

 

Dette innlegget hadde jeg virkelig sansen for:  Vi er der vi er, vi har fått den åpenheten vi har bedt om og hvordan kan vi bidra for å få til det løftet som må til for å få tilbake engasjementet, tilhørigheten, stoltheten - og gjennom det: økonomiske og sportslige resultater.  Og om vi bidrar betyr det ikke bare bedre fremtidsutsikter for klubben, men for hele byen.

Herlig.  La oss fylle stadion!  La oss vise resten av landet at det årnær sæ i Fredrikstad!!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 19 aug 12, 10:29

Opprinnelig postet av Bjørn1

Poenget er jo at FFK (klubben) er største eier i Fredrikstad stadion AS - selv om Værste AS i dag har 99% "til låns" helt til lånet er nedbetalt. I prinsippet så betaler jo da FFK Sport AS leie til seg selv siden de får kjøpe Værste AS sin andel for 1 krone når lånet er nedbetalt.

Og nettopp derfor ser jeg ikke noe galt i at Værste eier over 90% i dag.

Opprinnelig postet av Bjørn1

Tomten det er snakk om er jo likefullt en tomt så lenge man får bygge det man ønsker på den (FFK hadde jo uansett aldri penger til å bygge de næringslokalene du snakker om - de koster jo flere hundre millioner iflg. artikkelen i dag). Hvem trodde forresten at man skulle få leieinntekter fra næringslokalene - man må jo først bygge næringslokaler før man kan forvente å få inntekter fra dem???

Ja vi har fått bygge en stadion, men hadde tomten vært vår så hadde vi også hatt muligheter til å få leieinntekter fra tomten. Vi kunne fått til en avtale med tomteleie for næringslokaler som andre hadde bygd.

Per i dag har vi et tak. Vi har ikke en tomt. Det var en tomt vi ble fortalt at vi skulle få.

Opprinnelig postet av Bjørn1

Når du skriver  klubblokaler, men er du da VIP-lokalene? Det kommer jo også klart frem av artikkelen at FFK ikke hadde penger/fikk låne penger til å bygge disse selv. Værste AS gjorde da det, og inngikk en avtale på normale, kommersielle vilkår med FFK Sport AS. Klubben måtte jo ha VIP-lokaler på ny stadion å tilby sine sponsorer - om ikke er det nok mange som hadde bidratt med mindre (er vel også krav fra NFF).

Når jeg skriver klubblokaler så mener jeg da VIP-lokalene og kontorer og kjøkken og lager... alle lokalene klubben bruker. Jeg vet at det kommer fram i artikkelen at FFK ikke hadde penger til å bygge dette selv. Jeg angriper da heller ikke Værste for at de da bygde VIP-lokalene. (Dog er 3-4 millioner er veldig mye i leie selv om det kanskje er normale kommersielle vilkår. FFK er ikke en normal  kommersiell bedrift og ting kunne vært gjort anderledes. Værste kunne lånt ut de pengene også slik at de lokalene hadde tilfalt FFK ved nedbetalt gjeld).

 

Men som jeg skrev aller først i det forrige innlegget mitt, så er det ikke noe galt med selve avtalen med Værste. Problemet er hva både klubb og Værste kommuniserte ut til supporterne. Jeg klarer fortsatt ikke se at Stadion er den gavepakken vi ble presentert tilbake i 2004 - 2005.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 19 aug 12, 11:43

Vi har ikke fått en stadion, men noen tribuner .  Kostnadsnivået for grunntjenester som viparealer oss er skyhøye og vil fortsette til dagens stadion rives. Det er ingen mulighet til å generere andre inntekter.  Om vi går i null dette året, med det som blir sagt om lønnsnivå kan vi like godt innse at vi for all fremtid vil være et lag som vil rykke ned og muligens opp.  Godset 20 mill i lønn og vi 12 og godset har moderat lønnsbudsjett.  For ffk som klubb har vi startet på veien mot nedleggelse og at interessen kommer ned på det nivået vi var på 90 tallet


suggas

Juniorspiller

Ble medlem: 23 aug 09
Innlegg: 79

Lagt til: 19 aug 12, 12:13

Hvordan kan josimar og fredrikstad blad komme til så forskjellige konklusjoner ?


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 19 aug 12, 13:19

Jeg sier og gjør som flere sponsorer FFK kontakter, NEI dette vil vi ikke være med på.

Det er for mye rot !!!

Jeg er supporter og det er for oss klubben skal drives, wath a load of crap !!!!

Sitter nesten og håper at alt går skikkelig til HÆLVETE så klubben kan starte på nytt med blanke ark.

Men det blir vel bare med ønske tenkning,

denne klubben vil gå på bensindamp og gå opp og ned i systemet og aldri bli til noe så lenge de som er der nå ikke får opp øya og tar grep !!

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 19 aug 12, 14:49

Etter å ha lest artikkelen et par ganger.....sovet på det...og tenkt igjennom ,har jeg kommet til følgende spørsmål:

Hva skjer neste år,når vi ikke kan selge spillere som Hussain og Tarik? Vi kan gå i pluss minus 1 million iår,og vi har fått tillført ca 5 millioner ifra disse 2 salgene. Hva da med neste år? 2013 blir et år,hvor vi ikke har banemann,vi har skåret ned på ansatte i viktige funksjoner,og er kanskje i Adecoen itillegg.

Hvor skal jeg som supporter,finne et HÅP for klubben her? En DRØM og en VISJON om at vi kan få suksess en gang i blant? Dette sier meg heller,at Stadion saken har kosta klubben altfor mye penger.....vi er ikke store nok,til å klare dette kjempeløftet det var å få en slik stadion. Når jeg vet at neste år,året etter der,og året etter der,vil vi hele tiden slite med økonomi,så gir ikke det akkurat KJEMPETRO på klubben.

Vi må kanskje rett og slett nedover i systemet igjen,men med disse faste kostnadene ,har vi jo ikke mulighet. 

Et sted MÅ jo penga ifra salg av Tarik (første gangen),Gamboa,Vallace osv ha tatt? Eller hadde Whermann og co lønninger i størelseorden 2-3 milioner pr år,sånn at vi rett og slett  brukte mye mere penger enn vi hadde? Samtidig som 'markedet' gikk nedover?


Bjørn1

Bedriftsspiller
Ble medlem: 18 aug 12
Innlegg: 5

Lagt til: 19 aug 12, 15:57

Opprinnelig postet av suggas

Hvordan kan josimar og fredrikstad blad komme til så forskjellige konklusjoner ?

Er ny her inne, og abonnerer ikke på Josimar. Noen som vet hvilket nummer Josimar omtalte saken i, eller har de bare kommentert her inne?


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 19 aug 12, 16:11

Opprinnelig postet av Bjørn1

Opprinnelig postet av suggas

Hvordan kan josimar og fredrikstad blad komme til så forskjellige konklusjoner ?

Er ny her inne, og abonnerer ikke på Josimar. Noen som vet hvilket nummer Josimar omtalte saken i, eller har de bare kommentert her inne?

 

siste nummer som er i butikkene nå:)


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 19 aug 12, 16:19

Spørsmål og svar Jon Brynildsen. Klippet fra f-b.no.

– Værste har vel også tjent på å få Stadion til Værste?

– Selvsagt har det vært positivt for området å ha stadion her med tanke på utviklingen, det er det ingen tvil om. Men ser vi det i et lengre tids- perspektiv kunne selvfølgelig den store flaten stadion dekker vært utnyttet langt mer lønnsomt, forklarer han.

Jeg jobbet hardt i Værste-styret for å få grønt lys for byggeprosjektet, og må nok innrømme at jeg til tider tenkte mer med hjertet enn hjernen.

 

 

Kommentarene til Brynildsen får det til å koke i meg!!! Skulle likt å vite hvordan han ville utnyttet dette aralet + resten av arealet til Værste mer lønnsomt UTEN FFK DER???  Denne avtalen med FFK var verdt enormt for utviklingen av området for Værste AS. 

Har den mannen noen gang fulgt hjertet når det gjelder FFK? Hvis han gir, så regner han nok med å få det dobbelte tilbake? Etter det jeg husker, så dukket han og de grådige "Værste-lakeiene" hans opp etter at Høili / med investorer (Med et stort hjerte for FFK) hadde hjulpet FFK opp av sumpa av Norsk fotball. FFK var plutselig nå et stort merkenavn i Norge og Frdrikstad som det var mulig å tjene penger på. Værste AS hadde vel heller ingen pangstart i sine første leveår med mange innbringende kontrakter, så dette må vel ha vært perfekt for Værste AS?

Stadion til FFK, Rema1000, høyskole, treningssenter, parkeringshus m.m.har Værste AS fått inn på dette areal på værsteområdet. Alle betaler høy leie for å være der. I tillegg til at FFK må betale HØY LEIE for å bruke av VIP arealer, så må de betale ned en del av bygningsmassen som blir brukt av Værste for å "HÅVE INN" store leieinntekter i overskuelig fremtid. Selv om FFK blir eier av betongdekke (tak for parkeringshus, fotballbane) og tribuner, så har de ikke mulighet til å tjene inn på innvesteringene i bygningsmassen som de er med på å finansere, slik som andre klubber i Norge har med VIP fasaliteter og utleie av lokaler. Jeg kan derfor ikke se at FFK har muligheten til å bli en "økonomisk toppklubb" i Norge, og vil derfor ikke ha store muligheter til å slåss i toppen av fremtidens proffesjonelle fotball liga i Norge.

Alt blir en negativ spiral nedover og dette oppdager selvsagt nyansatte direktørene etter hvert. De styrer et FFK som forventes å kjempe i toppen av norsk fotball, men de har ikke de samme forutsetningene som konkurrentene som skal til for å være i toppen av norsk fotball. Sponsorer og investorer ser også denne uholdbare situasjonen til FFK. De ser at de får lite igjen for sponsingen og investeringene i FFK. Mye av deres bidrag vil jo tilfalle et grådig eiendomselskap. Det vil si at sluttproduktet blir ikke et topplag uten et bidrag over markedspris fra Deres side. 

Jeg kaller dette "DJEVELENS REGNSKAP". 

 

Fredrikstad Blad kunne like gjerne vært informasjonskonsulent for Værste med de artiklene de har trykt om denne saken. Svak journalistikk!!!

Rapporten til dette utvalget som har gransket avtalen med Værste AS, minner meg om den fantastiske granskingen som politiet skulle gjøre av seg selv etter Behring Breivik saken.

VI (folket i Fredrikstad) er en stor eier i Værste med 19,125% gjennom Fredrikstad Kommune (51 % i Fredrikstad Energi AS).  Da skal VI selvsagt også ha innsyn i stadionavtalen Værste har med FFK. Demokrati er en fin ting når det fungerer. Håper det finnes noen folkevalgte som mener det samme?

Avtalen må frem på bordet!

 

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Vis Unita Fortior!
Are you a Glory Hunter? Sod Off!
Be Loyal Be Proud Be Stokie!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 19 aug 12, 19:30


F-B lar Værste bruke forsiden, og 8 sider, i lørdagens utgave på å fortelle at stadion avtalen er en gavepakke. Det kunne like gjerne vært et annonsebilag. Meget kritikkverdig av F-B.

Det spørsmålet som ikke stilles er hvorvidt denne avtalen hindrer FFK i å være bærekraftig eller ikke. Hvis det er slik at denne avtalen har en så høy pris for klubben at den styrer mot undergangen er det vel drøyt å kalle det en gavepakke?

Årlige kostnader er altså minimum(med dagens tilskuertall da 25% av billett intekter overføres Fredrikstad stadion as) 8,3 mill.Hva har andre klubber vi kan sammenligne oss med(ser noen hevder dette er uvesentlig)?

Vi vet flere TL klubber har totale stadion kostnader på¨ca 1-1,5 mill Det sier seg selv at 7 mill fra eller til gjør et stort utslag på sportslig satsing. Totalt personal kost for FFK er 30 mill.

Denne sesongen sender noen signaler om hva vi kan vente oss. Sport AS styrer mot en null resultat. Stadion selskapet har ikke begynnt å betjene lånet enda. Vi har solgt Thomassen, Askar, Hussain og Tarik. Vi har ikke assistent trener(-e).

Hvem skal redde regnskapet neste år? Jabbie og Dure? Hvordan skal vi kunne utvikle spillere for videresalg med gevinst uten et trenerapparat og med alt for få spillere i stallen?

Ser enkelte mener vi ender opp som et heise lag mellom Adecco og TL. Det tror ikke jeg. Når vi rykker ned vil stadionkostnaden bli prosentvis enda større, og dermed gjøre oss enda mindre konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene. Så reisen stopper nok ikke der.

FFK har enkelt og greit ikke råd til å ha egen stadion. I alle fall ikke dette stadionet(hadde knapt nok råd til å ha en liten andel i det gamle også).

Eneste løsning er at stadionet eies av noen andre, og at FFK leier til en fornuftig kostnad

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 19 aug 12, 21:28
Endret: 19 aug 12, 22:23
Endret av: benksliter`n

Må si at det er forstyrrende å se at Frode Kværneng var styreleder i FFK ASA fra 2000-2006, og nå er han styreleder i Fredriksborg AS som eier 30% i Værste AS.

Edit: ...og varamedlem i Fredrikstad Stadion AS

En løgner iflg. Morgan Andersen    

Ble lurt

Morgan Andersen poengterer også at han ble lurt gjennom den økonomiske situasjon han ble presentert av styreleder Forde Kværneng i Sport ASA i 2006.

-Fra så å si den ene dagen til den andre ble fem millioner i pluss til 30 millioner i minus.

Hadde ikke Spillerinvest med Terje Høili i spissen bidratt med 20 millioner kroner ved kjøp av halve spillerstallen og to millioner til innkjøp, ville klubben vart teknisk konkurs.

Vi solgte Simen Brnene i 2006 for 7,5 millioner kroner, men fikk beholde spilleren ut sesonven. Vi vant cupfinalen og dette bidro til økte inntekter. Det som var 30 milioner sommeren 2006 ble til pluss 1,5 millioner ved årets utgang.

Dette er en sentral del av FFK-historien som ikke får plass i mediebildet. Det er «skurker» en jakter på. Det selger best.

 

Kanskje økokrim burde ta en titt på stadionavtalen og alt som har og gjøre med avtaler mellom FFK og Værste AS? Jeg ønsker dem i hvert fall vekommen.

 

Terje Moland Pedersen styreleder i Fredrikstad Energi AS (største eier i Værste AS og 51% eid av Fredrikstad kommune) er en annen person som sitter på nøkkelen om folket i Fredrikstad får innsyn i stadionavtalen.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Vis Unita Fortior!
Are you a Glory Hunter? Sod Off!
Be Loyal Be Proud Be Stokie!


Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 19 aug 12, 21:32

Opprinnelig postet av suggas

Hvordan kan josimar og fredrikstad blad komme til så forskjellige konklusjoner ?

Stusser veldig på det samme. Kan det være at begge har rett? At FB - i rollen som mikrofonstativ - har ett regnestykke med ett lavt tilskuersnitt, mens Josimar /Finansavisen tar den motsatte rollen og regner utfra et maxtall på 12800 pr kamp?

Ser i dag på fb.no at de bruker overskriften "FB gransker stadionavtalen". Dette tenderer mot direkte pinlig og useriøst. FB har ikke gransket noe som helst - de har kun vært talerør for et partsinnlegg. 

Det kan godt være at dette partsinnlegget gir en riktig framstilling, men måten FB har gjort dette på (eller rettere IKKE har gjort dette på) svekker jo også troverdigheten til de som har fått bruke avisen. Dessverre.

Så FB - brett opp armene og finn (uten påholden penn) ut av :

- Hva er de relle årsakene til forskjellene i regnestykkene til Værste og til Finansavisen/Josimar?

- Hva ble konkret lovt som grunnlag for det valg av Værste  som ble foretatt?

- Hvem lovte hva?

- Er det avvik mellom det som ble lovet og det vi nå ser er realitetene?

- Når, hvordan og hvorfor har slike eventuelle avvik oppstått?

- Kan klubben leve med den avtalen som foreligger - gitt alternative scenarioer på flere områder, herunder alternative tilskuertall?

- Hvordan ser vår lokale stadionavtale ut i forhold til de andre klubbene i eliteserien / addeco"n?

Inntil slike uhildede fakta ligger på bordet så har jeg fortsatt en magefølelse som sier at avtalen er altfor dyr, både når det er lite tilskuere og når det er mange. Det betyr IKKE at Værste&Co nødvendigvis har lurt klubben "trill rundt" som Finansavisen skrev. Det kan like godt bety at noen har regnet fatalt galt, og også glemt å ta med i bildet at mange av de største støttespillerne ikke ville være med på fergeturen fra Holmen og til Værste.

Uansett så har klubben (og Værste) en solid utfordring å løse.

 

 

 

 


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 19 aug 12, 23:00

Det er noen poenger som egentlig gjør denne saken ganske enkel for mitt vedkommende, helt uavhengig av avtalers juridiske gyldighet og påstander om "gavepakker":

Hvis vi trekker fra gjeldshåndtering fra Sport AS sitt regnskap i år, og trekker fra de 5 mill. som vi fikk for Etzaz, hvordan ser da regnskapet ut? Med en av landets dårligst betalte spillertropper, minste sportslige apparat og et meget snevert administrativt apparat?

Min påstand er at dette regnskapet slett ikke ser så bra ut. Og når det ser dårlig ut med så skrapa pengebruk, og det faktum at penger ikke forsvinner av seg sjøl, hvor blir det så av pengene? Det må jo være ført noen store utgiftsposter som gjør at FFK stiller med ulempe sammenlikna med de aller fleste andre tippeligaklubber?

Jeg synes det virker som, uten at jeg har lest regnskapet til Sport AS, FFK-systemet bruker mye penger på Stadion. Hvor mye er umulig å si uten å få det detaljerte regnskapet i henda. Det blir brukt penger på drift av noe som per dags dato blir leid. Under normale omstendigheter betaler man slett ikke drift og vedlikehold for noe man leier. Joa, det kan godt hende dette er spesifisert slik i avtalene, men jeg mener det fremdeles ikke er naturlig å vedlikeholde noe man leier.

For å være helt ærlig: Jeg tror FFK burde si opp leie av klubblokaler, administrasjonen og VIP-lokaler, og flytte ut i brakker i nærheten av stadion. DA vil vi ha skjært til benet også i leieavtalen om stadion. Siden det blir skjært helt absurd i det sportslige apparatet ville det være helt naturlig å også skjære kraftig i den leieavtalen som direkte eller indirekte koster FFK så mye penger.

Hvorvidt avtalene er juridisk patente eller ikke er for meg totalt uinteressant all den tid de skaper utgifter som gjør at FFK får soleklart dårligere betingelser enn alle andre tippeligaklubber.

Og gjeldsavtalen som ble gjort nylig var bare en utsettelse av problemet. Det skal ikke betales på en del av kortsiktig gjeld før i 2014, og det skal gjøres opp i løpet av 2015, var det vel. Og hvis den ikke betjenes gjøres gjelda om til aksjer i Sport AS! Høres mer og mer ut som bondefanging! Er det i det hele tatt lov at en klubb ikke har aksjemajoritet i sitt Sport AS? Jeg vet ikke, men det høres sprøtt ut.

Vi har følgende problemstilling som opptar oss supportere hver eneste dag: Det er et eller annet som truer FFKs framtid, både på kort og lang sikt. I og med at vi supportere ikke klarer å komme opp med noe annet svar enn at det er avtalene som har FFK i kne pr. idag (vi har godt med tilskuere, lave kostnader, liten tropp, lite apparat rundt) har F-B har overhodet ikke klart å svare på spørsmålet om hvorfor det er slik! Sånn sett har F-Bs "artikkel" ikke svart på det folkelige behovet for info som en lokalavis kan forventes å bidra med! 

En skal ikke ha stort behov for "balanse" og "objektivitet" før artikkelen til F-B skjærer i øya! F-B har nå med dette tatt "side" i saken, og det er trist.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 20 aug 12, 00:00

Endelig skriver Fb om saken, det må jo være postivit. At det de skriver er pinlig dårlig jornalistikk trekker jo selvsagt ned.

Avtalen vedr stadian er ikke bærekraftig, å påstå noe annet virker ikke seriøst. Hvordan skal vi løse dette er et mye mer vanskelig spørsmål, noen vil tape penger det kommer vi ikke fra. Om pengene tapes i forbindelse med en konkurs eller en frivillig gjeldssannering er slik jeg forstår det alternativene. At vi går i null etter å ha solgt de beste spilerne og skjært ned alt som heter kostnader til margen slik at vi har en sportlsig satsning som er langt unna det den burde være er alt annet enn bra. Hvis jeg skal spå vil publikumsoppmøte og sponsorinntektene i Adeccoen neste år bli mye lavere enn hva det er i dag og da er vi langt unna noe nullregnskap.


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 20 aug 12, 07:56


Vet faktisk ikke om det er så positivt at FB skriver om saken jeg.. De har jo vinklet det veldig som et talerør i favør av Værste AS, og de som faktisk tar dette innover seg og tror på det, er nok en større del av leserne.

Bare å se på innlegg på saker angående FFK. Sist var det vel da kommunen skulle hjelpe FFK. Var vel så og si kun "Dette skal ikke mine skattepenger gå til! La klubben rykke ned! Er bare rot!".

En ting er sikkert. FFK har kuttet så og si alt inn til beinet.. Fortsatt er økonomien dårlig. Da må det være noe som trekker mye penger ut av klubben. Stadionavtalen skulle vært ute. Først da man får fakta på bordet.

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 20 aug 12, 09:22

Opprinnelig postet av Asgeir

 

Hvis vi trekker fra gjeldshåndtering fra Sport AS sitt regnskap i år, og trekker fra de 5 mill. som vi fikk for Etzaz, hvordan ser da regnskapet ut? Med en av landets dårligst betalte spillertropper, minste sportslige apparat og et meget snevert administrativt apparat?

 

I tillegg har vi solgt Thomassen, Askar og Tarik.

Sandnes Ulf  som vi konkurrerer med om kvlikplassen har 26 spillere i A-lags stallen og et støtteapparat på 9 pers.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Robbie

Juniorspiller
Ble medlem: 15 feb 11
Innlegg: 105

Lagt til: 20 aug 12, 09:38

Talerør? Flere sentrale personer som tidligere har vært kritisk til avtalen har fått anledning til å uttale seg, men bare Holters og til dels Enrique Arnesen har valgt å si noe.


FB kan ikke la være å skrive om saken fordi Morgan og resten av kritikerne nekter å si noe. Men de valgte å holde kjeft!


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 20 aug 12, 09:41


Det kan nok være at flere av de som  kjenner til saken har skrevet under en taushetserklæring. AV den grunn kan de nok ikke kommentere dette


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 20 aug 12, 10:13

Ser at vi hele tiden må betale for gammel morro,og dette gjør at vi ikke kommer ovenpå. Jeg mener at når vi ikke engang kommer i pluss når vi får inn ihvertfall 5 friske millioner for Tarik og Hussain,ja da er det jo ikke håp da.

Ta med de millionene vi fikk for Askar og Thoamssen----(kanskje 3 millioner tilsammen)? 

Tidligere år: Gamboa gav oss 5-7 millioner----Tarik 22-25 millioner--Wallace: 2-3 millioner osv osv 10-12 millioner fra Milan.

Også har vi IKKE starta på å betale på lånet vi 'fikk',for å eie taket på Rema 1000? Kan si/tro hva man vil.....men her er det jo ikke noe løsning i det hele tatt,utenom å kvitte seg med 'eierskap',og leie det man trenger for samme prisen som eks Godset betaler. Bruker Godset som eks,da vi har ca like høyt,eller lavt budsjett: pluss/minus 50millioner.

2013: Hvor skal jeg få et HÅP ifra? Hvor er FRAMTIDA hen? Alt MÅ nulles ut,for vi kan IKKE ta vekk mere i fra Sport. Skal vi se til neste år,når viktige funksjoner er borte (banemann-Torjussen,ml) Klubben må drives på amatørnivå,med frivillige,og minimalt med ansatte. (frivillige gjør en stoooor jobb altså----mener IKKE å si noe vondt om de)


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 20 aug 12, 10:44

Opprinnelig postet av Robbie

Talerør? Flere sentrale personer som tidligere har vært kritisk til avtalen har fått anledning til å uttale seg, men bare Holters og til dels Enrique Arnesen har valgt å si noe.


FB kan ikke la være å skrive om saken fordi Morgan og resten av kritikerne nekter å si noe. Men de valgte å holde kjeft!

Enkelte har hevdet at stadionkostnadene er langt høyere enn det som er beskrevet. Dermed får Værste og deres støttespillere anledning til å ukritisk legge frem dette som en gladsak.

Spørsmålene som ikke stilles er:

1. Er denne fremstillingen likelydende med det "tilbudet" Værste la frem for klubben, og som ble stemt over ved ekstraordinær generalforsamling?

2. Er det en gladsak at FFK har 6-8 ganger så høye årlige kostnader til stadion som de lagene vi konkurrerer med?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 4 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24