Husk meg
Brukernavn
Passord

17. serierunde: RBK - FFK, ons. 26.10 kl. 19:00

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 5 5

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 27 okt 11, 00:40

Dette ser ikke bra ut, vi ser slagne ut, det som er skremmende er at det ser ikke ut til å plage spillerne noe særlig. Jeg hører de sier at de må brette opp erma, blø for drakta etc, men det vises ikke i kroppspråket og handlingene på banen. Vi er totalt blottet for fighting spirit og et sterkt ønske om å vinne, det gutta viser på banen fremstår for meg som uinspirerende, uengasjerende og provoserende likeglade! Vi er ganske gode i banespillet, men det blir stusselig og småpent, det betyr ikke en dritt. Etter kampen sier igjen Tarik, vi er for gode til å rykke ned!! Hva skal til for at gutta skal våkne opp og forstå hva som kreves av dem for å lykkes? Vi må gå i krigen som en enhet for å seire, vi er ikke bedre enn hva vi presterer som lag, spiller ingen rolle hvor gode spillerne er hver for seg, som lag er vi for øyeblikket stusselige! Hva kan vi gjøre med det? Spørs om ikke tida er inne for å ta noen grep nå, ikke i full panikk som når vi ansatte Nordlie, men noe må gjøres enten på trenersida eller mentalt hos spillerne om vi skal bli et vinnerlag igjen.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 27 okt 11, 00:48

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Etter kampen sier igjen Tarik, vi er for gode til å rykke ned!! 

Hvis dette er tilfelle må denne gutten være mindre begavet... Hvis man kan påstå at FFK er for gode for å rykke ned er man mildt sagt dum og uvitende.

Nei faen heller Tarik, vis oss supportere hvor gode dere faktisk er da. Det dere viser nå om dagen er skammelig!!


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 27 okt 11, 10:41


De som har ferdigheter eier ikke innsats, og de som har innsats eier ikke ferdigheter. Elendig mix, men sånn var det mot RBK. Kan ikke skjønne noe annet enn at Borges spiller seg fra alle spekulasjoner, hva er det som skjer med denne mannen? Han ser jo ikke interessert ut i det hele tatt. Og Keene? Orker ikke begynne.. Vidar har 2 (!!) feil i dag, men de får gedigne konsekvenser. Resten av kampen jobber han som en galeislave, men så var det dette med ferdigheter igjen.. Dette ser ikke pent ut, er redd for at vi slår følge med Sleivspark 08..

---------------------------

-Elsker alle-


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4666

Lagt til: 27 okt 11, 10:57

Opprinnelig postet av Shadar

Herlig metafor der.. Vi får kutte ut satsingen på jernbanen fremover og sørge for at Adeccotoget holder seg langt unna Fredrikstad i tida som kommer.

Håper det blir stående på Greåker på grunn av en signalfeil. (Mye av det på Østfoldbanen)

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 5 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24