Husk meg
Brukernavn
Passord

Ønskelig å forsterke ffksupporter.net

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 25 okt 10, 16:43
Endret: 25 okt 10, 21:53
Endret av: Holters

Alle har observert at vi sliter med få tiden (og motivasjonen) til å strekke til for at ffksupporter.net skal holde den kvaliteten vi ønsker. Vi hadde en visjon om å skape Norges beste og mest veldesignende supporternettsted, og det tør jeg påstå at vi tidsvis har oppnådd. 

Vi har valgt å legge oss på en profil der seriøsitet og troverdighet har hovedfokus. Redaksjonelt stoff på ffksupporter.net skal alltid bli tatt for å være god fisk, og det betyr at sitatene skal være reelle fremfor å være skapt av skribenten.

Den senere tid har vi følt at kvaliteten har dalt betraktelig, og de eldste traverne sliter med motivasjonen. I ytterste konsekvens vil dette medføre at nettstedets dager er talte. Det har ingen hensikt å bare eksistere for å eksistere når vår visjon er å være best.

 

Av den grunn ønsker vi å forsterke teamet bak ffksupporter.net med ytterligere skribenter

  • Det eneste kravet vi stiller er at du må besitte gode nok norskferdigheter til å skrive en artikkel på egenhånd.

Begrunnelsen for dette er at vi fremstår som mindre seriøse når det florerer av skrivefeil i våre artikler. I tillegg er det lite ønskelig at en annen person i redaksjonen må rette og omformulere saker fra en bidragsyter. Dette tar så mye tid at det da ofte er enklere å skrive saken på egenhånd.

Ikke la dette kravet skremme deg fra å ta kontakt. Mange har utviklet seg skriftlig etter å ha blitt en del av redaksjonen, og vi vil gi tips og tilbakemeldinger underveis for at du skal utvikle deg. Husk at alder ikke har noe å si. Vårt yngste medlem var 14 år da han ble en del av redaksjonen, mens den eldste bidragsyteren har rundet 48 år.

 

Videre trenger vi webdesignere og utviklere.

Her er kravet til kompetanse langt høyere, da dette er krevende oppgaver:

  • En webdesigner må ha erfaring (eller besitte kompetansen) med å utvikle webportaler, og gjerne være spesialisert innen minimalistisk design. Oppgaven vil gå ut på å modernisere ffksupporter.net ved å utvikle et nytt design fra bunnen av. I tillegg er det ønskelig med grafikere som kan lage bannere og nyhetsbilder.
  • En utvikler må kunne PHP, MySQL, CSS og (x)html. Begge våre eksisterende utviklere er profesjonelle aktører som kan gi veledning underveis, men grunnet stort arbeidspress, har de ikke mulighet til å utføre de arbeidsoppgavene vi har på vent.

 

Du har nå en unik mulighet til å brette opp ermene og bidra til at ffksupporter.net igjen blir Norges beste supporternettsted. Tiden er inne fra å bevege seg fra flokken med "klagehuer" til å selv bli en av de faktisk bidrar til å skape noe.

Ta kontakt med undertegnende på support@ffksupporter.net eller via private meldinger her på nettsiden.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24