Husk meg
Brukernavn
Passord

Fakkelprotest 17 desember, hvem er med?

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 07 des 09, 12:51

Er litt enig hva du sier, men samtidig må det være lov å si ifra når klubben ikke fremstår slik mange av oss ønsker.

Er nok av lignende eksempler på hvordan supportere om i verden markerer sin missnøye, og flere markeringer blir mye mer omtalt en hva som skjer i FFK, vi som medlemer har rett til å markere, derfor gjør vi det. Hvordan er opp til hver enkelt.

Grunnen til at dette skjerr nå er jo ene og alene at vi har mistet troen på hva nåværende styrer klarer og utrette. Etter en fiaskosesong uten sidestykke bør de fleste se seg selv i speilet og innse at de ikke har det som skal til å lede FFK. Nå har de klart og få FFK til å fremstå som en totalt uprofesjonell og splittet klubb. Dette vil vi ikke ha noe av, derfor må vi ha inn samlende krefter, fremfor de som gjør alt hva de kan for å bli sittende, til og med fare med løgner og med maktspill.


rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 07 des 09, 14:09

Nå har vi sutret og klaget lenge nok. Er helt enig om at vi skal si i fra om noe ikke fungerer, og det har vi gjort. Det meste har gått på rene personangrep. Nå må vi som supportere også være konstruktive og i steden samle oss om hva vi vil ha - det er lett å si hva vi ikke vil ha, men konstruktiv blir det først når vi klarer å fylle på med hva vil ønsker isteden for det som ikke fungerer.

Klarer vi å få gjennom noen grunnleggende regler som klubben skal styres etter - vil både styrer og ansatte dette som overordnet retnigslinjer for sitt arbeid. Dette gjelder Henriksen som Nordli og ......

En fakkelprotest den 17. desember blir for meg bare tull og enda mer gruff.

Hadde vi klart å enes om 5 punkter vi var for og som klubben burde drives etter kunne et fakkeltog hatt noe for seg.

Jeg håper vi kan komme over på den konstruktive biten og enes om en vei som vi ønsker at FFK skal gå videre.

Selv foreslår jeg
a) En åpen klubb.
Mog med det så mener jeg en klubb hvor terskelen er lav for å møte spillere og administrasjon på "brakka". Videre at det er lett å kunne nå fram med sine synspunkter dvs at klubben har en god dialog med sine medlemmer.Det betyr ikke at det er en klubb hvor all informasjon skal lekke ut til alle og enhver.

b) En klubb med et godt miljø
For meg betyr det at klubben har et godt arbeidsmiljø - både på den administrative og sportslige siden. Videre at det er et godt samspill med alle frivillige og at de frivillige blir satt pris på Likeledes at det er et godt samspill mellom klubb og supportere.

c) En klubb som tar ungdommene på alvor
Vi ønsker en ungdomssatsing og da må de som er gode nok få et tilbud inn mot a-laget - smatidig som det arbeides knallhardt for å vidreutvikle de talentene vi har.

d) En klubb med en sunn økonomi.
FFK må være som en hver annen bedrift - vi er faktisk ikke større enn det vi har økonomi til.

e) En klubb plantet midt i det lokale miljø og det lokale næringsliv.
Kort sagt byen stolthet

Jeg sitter med et inntrykk av at dette innlegget kunne vært postet på de fleste tråder (og kanskje den burde det) - men den står nå her i første omgang.

PS.
Håper alle møter opp på medlemsmøtet :-)

 

 

 

 


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 07 des 09, 15:52

Opprinnelig postet av rød og hvit

Nå har vi sutret og klaget lenge nok. Er helt enig om at vi skal si i fra om noe ikke fungerer, og det har vi gjort. Det meste har gått på rene personangrep. 

Vi har strengt tatt ikke gjort noen ting, annet enn å ytre galle her på forumet. Et fakkeltog derimot er en fysisk manifestasjon av misnøyen, og dermed konstruktivt spør du meg, fordi man kanskje får litt faktisk gjennomslagskraft på at styret ikke kan drite pent i supporterne.

---------------------------

It is proof of a bad cause when it is applauded by the mob. Seneca


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 07 des 09, 21:31

Sulla skrev..

Vi har strengt tatt ikke gjort noen ting, annet enn å ytre galle her på forumet.

 

Helt enig. Om man tenker på en markering som ikke er i regi av plankehaugen og enkeltpersoner i systemet.

En samlet aksjon gjennomført av FFK supportere av alle slag har faktisk ikke blitt gjennomført.

Kun ytringer her inne. Men når det er sagt, så må vel målet være å samle flest mulig, og da bør naturligvis plankehaugen være en naturlig meddemonstrant, enten man liker det eller ei.

Er selv ikke medlem i plankehaugen, men det er mange engasjerte og ofte godt voksne supportere som sikkert ønsker å markere sin motstand, selv om de ikke nødvendigvis frekventerer her inne.

 

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 07 des 09, 21:34

Det jeg frykter er at vi tar en Ham Kam til neste år og rykker ned i 2 divisjon!

Av den enkle grunn: Nordlie får tillit og sitter (sånn som nå), misfornøyde spillere blir igjen og protesterer mot Nordlie og bidrar til at vi ligger i bunn av Adecco.. Nordlie får sparken men vi klarer ikke å berge oss og rykker ned i 2 div.

Det skjer kanskje ikke, men det er fryktscenarioet mitt hvertfall.

Slik som miljøet er på stadion nå (etter hva jeg har hørt), så er det elendig, styret har ikke peiling på hva dem driver med og det har heller ikke adm.direktør Runar W Henriksen, derfor har jeg lyst til å møte opp neste torsdag og gå i fakkeltogprotest ved stadion!

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 07 des 09, 23:03

vi har fått ett bevis om at dem som hyler her inne om diverse ting stikker halen mellom bena når det snakkes om og vise at vi er i mot dette som har skjedd, men men vi for vel la ting roe seg

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 08 des 09, 01:21

Opprinnelig postet av keiko99

vi har fått ett bevis om at dem som hyler her inne om diverse ting stikker halen mellom bena når det snakkes om og vise at vi er i mot dette som har skjedd, men men vi for vel la ting roe seg

Er det å stikke halen mellom beina om mann ikke vil gå i fakkeltog? Eller kan det tenkes at ikke "alle som hyler her inne" er enige i vrkningsmidlene som noen vil bruke?


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 08 des 09, 23:26

kom opp med bedre forslag... legge alt på is ?

helt greit for meg

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 09 des 09, 00:02

Opprinnelig postet av keiko99

kom opp med bedre forslag...



Hva med å bruke de vanlige "kanalene" man kan bruke om man er misfornøyd. De av oss som er medlemmer i klubben FFK kan jo for eksempel stille opp på årsmøtet, og sørge for endringer. Dersom noen tar ansvar for å stable på beina et fullgodt og NYTT styre som er villige til å ta tak, så er det forslaget ihvertfall sikret min stemme.

Hvor vil dere hen med disse fakkeltogene? Hva med å være realistiske? Et fakkeltog har INGEN virkning hvis man ikke klarer å skrape sammen ihvertfall et antall på minimum et par tusen mennesker. Og det er totalt urealistisk her. Her er det ikke snakk om å stikke halen mellom beina, men å faktisk bruke virkemidler man har tro på og som faktisk fungerer i et demokrati.

Som en liten digresjon til slutt: Det virker faktisk som om enkelte tror at Plankehaugen skal ha større innvirkning over FFK som klubb enn de som faktisk er valgt av klubbens medlemmer. For all del, jeg er særdeles misfornøyd med styrenes håndtering av diverse saker siste året, og ønsker man forandring, må man ta fighten der man faktisk kan nå frem. Jeg har tenkt til å ta fighten ved å bruke min stemme på årsmøtet.

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 09 des 09, 00:33

Opprinnelig postet av A.Hegerfors

.... og ønsker man forandring, må man ta fighten der man faktisk kan nå frem. Jeg har tenkt til å ta fighten ved å bruke min stemme på årsmøtet.

Bra med alternative fremgangsmåter. Men ett spørsmål vedr årsmøtet: Når er det?Og hvilke styremedlemmer er på valg? Er Gjeldnes på valg? Når det gjelder AS styret (med Vestvik som formann) må man vel gjøre det tilsvarende på generalforsamlingen? Aksjeeiere må stemme bort noen og inn noen andre? Men her stiller vel småaksjonærene med dårlige kort. De største eierne er vel enige seg imellom hvem de velger i dette styret.

Fakkeltog gir ingen umiddelbare resultater mht utskiftning i styre, men det gir et signal (og et kraftig signal dersom man blir mange) at ledelsen ikke kan være så arrogante overfor klubbens supportere. De må begynne å lytte og skjønne at klubben (og styret/ledelsen) har en stor fordel av å spille på lag med sine supportere. Spesielt i en by som Fredrikstad hvor fotballen betyr mer for mange enn i andre byer. Og Fredrikstad Fotballklubb er ikke en hvilken som helst arbeidsplass eller et hvilket som helst firma. Det ligger så uendelig mye mer følelser i en fotballklubb enn et "ordinært firma". Noe som Vestvik og Gjeldnes og Henriksen må forstå. Kanskje trenger vi da ikke å skifte dem ut hvis de heller skjønner dette. Og da er fakkeltog et virkemiddel. Det sender et signal. Et røyksignal fra brennende fakler om at vi supportere bryr oss om klubben. Tror derfor et fakkeltog kan påvirke mer enn å vente til et årsmøte hvor man kanksje får byttet ut ett eller to styremedlemmer. Men man trenger å være mange - som du sa hegerfors - gjerne et par tusen. Men da må flere enn de som er på dette forumet delta. Så har man iallefall gjort noe, og markert sitt ståsted. Om det gir resultater vil kun tiden vise. Men man har vist at man støtter opp om klubben sin.


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 09 des 09, 17:14

Jeg er enig med A.Hegerfors. Jeg har også laget en tråd her inne med forslag til nye medlemmer til styret, og har invitert alle som "gidder" til å komme med forslag. Tråden dør jo bare ut.
-Det er ingen som kommer med forslag til nye medlemmer av styret. 
-Det er svært få som gjør noe annet enn å klage og syte og komme opp med mer eller mindre realistiske forslag om fakkeltog osv..
Hvor er viljen til å bidra for endringer? Klaging på tingenes tilstand er greit det, men om det ikke kommer konstruktive tiltak på bordet som blir fulgt opp på årsmøtet i klubben, så blir det ingen endringer...


ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 10 des 09, 23:02

Og jeg er helt enig med Ymer, tro det eller ei;)

 

Faktisk så er jeg enig alle argumentene dine Ymer. Skremmende, men på en måte behagelig og ;)

 

MEN har ikke vært inne på forumet med egne forslag,  fordi jeg trengte å få en pause fra all negativitet som er på forumet om dagen.

Hva gjelder fakkeltoget så passer det jo bra....fra gamle filmer om hekser og monstre så har jo mobben alltid fakler, men ikke glem høygaflene da :)

Og om ikke ledelsen har gått av etter alt det negative pressen har skrevet hittil så tror jeg ikke en "mobb" med fakler skremmer de ut av "festningen" ;)

 


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 11 des 09, 00:51

Greit, da blir det ikke fakkeltogdemostrasjon den 17.. isetdet skal jeg møte opp på medlemsmøte og delta derSmile

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 des 09, 11:18

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Greit, da blir det ikke fakkeltogdemostrasjon den 17.. isetdet skal jeg møte opp på medlemsmøte og delta derSmile

Jeg tror du oppnår mer med det ja. Bruk den retten du har som medlem i FFK til å stille spørsmål ved alt som er galt og forlang endringer. Stå på! Smile


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 11 des 09, 13:43

lykke til.. tro på at det hjelper er like stor som og tro på nissen, men men

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 11 des 09, 13:48

Sier du at nissen ikke finnes keiko99? Cheer up! Laughing

Man må bare prøve, og å bruke sin røst på dette møtet er det absolutt beste vi kan gjøre. Med et nytt styre kan det også skje forandringer. Med dette tullballet som styrer klubben nå går klubben mot en sikker død.


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 11 des 09, 14:00

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Greit, da blir det ikke fakkeltogdemostrasjon den 17.. isetdet skal jeg møte opp på medlemsmøte og delta derSmile

Jeg har ikke klart å bli medlem engang, enda jeg har fylt ut webskjemaet på fredrikstadfk.no pinlig nøyaktig...

Jeg får sende avgårde en epost til webansvarlige på fredrikstadfk...

Har også tenkt til å gå på det medlemsmøtet, og da må man være medlem først, hvis man skal si noe.

 


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 11 des 09, 17:09

Opprinnelig postet av Plankekæll

Sier du at nissen ikke finnes keiko99?

legger du litt godvilje inn i det jeg skriver skjønner du godt hva jeg mener, men jeg kan bare si at om dem som er medlemmer møter opp så driter dem fult opp i om du er aldrig så kritisk til ting... dem bare vil svare deg og gi deg tomme løfter... så vi går mot en sikker død og det ser ikke ut som noe blir gjort... jeg mener at kanskje fakkelprotest kunne vært en idee. Da hadde media nok bidratt med innslag osv, men det ble jo ikke noe Undecided

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 des 09, 17:14

Opprinnelig postet av keiko99

Da hadde media nok bidratt med innslag osv, men det ble jo ikke noe Undecided

Vi skal nok få mediadekning selv om vi ikke går i fakkeltog. I mellomtiden så syns jeg du skulle bli medlem i FFK om du ikke allerede er det. Vi trenger stemmer ved neste årsmøte. Det er da ting skal skje.


MR.T

Juniorspiller

Ble medlem: 31 jan 09
Innlegg: 191

Lagt til: 11 des 09, 19:46

Medlemsmøtet er flyttet til den 11. januar - se mer info her.

---------------------------

mvh
Thomas Torjusen



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24